Obavijesti

News

Komentari 38

Hrabri policajac Ivo Kulašević lovio je manijaka po Zagrebu

Hrabri policajac Ivo Kulašević lovio je manijaka po Zagrebu
3

U samo 20-ak minuta bludnik je napao tri žene sredinom kolovoza na Botićevom trgu u Zagrebu, jednu je pokušao ugurati u mračno dvorište. Policajac ga je uhitio

VIDEO

U samo 20-ak minuta bludnik je napao tri žene sredinom kolovoza na Botićevom trgu u Zagrebu. Čupao ih je za kosu i dirao po tijelu, a jednu je pokušao ugurati u mračno dvorište. Uspjele su se obraniti, a muškarac je počeo bježati. No, nije uspio daleko jer mu je za petama bio policajac Ivo Kulašević (40) iz VIII. Policijske postaje

- Sačekao je jednu ženu na ulazu u dvorište. Zgrabio ju je i pokušao ugurati unutra. Izgrebala ga je i povikala, a on se uplašio i počeo trčati - kazao je Kulašević koji je ove godine već uhvatio osam kriminalaca na djelu.

Kulašević već 20 godina radi u policiji

Napadnute žene brzo su se pribrale i policiji dale gotovo identičan opis muškarca u 20-im godinama

- Kolege su ga vidjeli da bježi prema Branimirovoj tržnici pa sam autom krenuo tamo. Ugledali smo ga kako bježi i izašli iz auta i potrčali za njim - ispričao je Kulašević koji već 20 godina radi u policiji. 

Ljudi koji su sjedili u kafićima radoznalo su gledali što se događa, ali nisu obraćali pozornost gdje je muškarac za kojim su policajci trčali. Nitko od građana nije vidio gdje je pobjegao niti kojim smjerom je išao. Nakon žestoke potjere policajci su zastali u Ulici Petra i Tome Erdodyja.

Napasniku nije uspjela igra skrivača

- Nije mogao nigdje. Cijelu ulicu smo pretražili. Jedan haustor je bio otvoren pa smo pogledali i tamo. Zatim sam ga ugledao pod parkiranim bijelim terencem - prisjeća se Kulašević. 

Napasniku igra skrivača nije uspjela. Hrabri je policajac mrtvog hladnog muškarca izvukao ispod auta i stavio mu lisice.

- Vjerojatno je vidio parkirane aute, a kako nije imao drugog izbora sakrio se ispod jednog. Valjda je mislio da tamo nećemo pogledati - kazao je Kulašević. 

Ivo Kulašević naš je policajac mjeseca. Opasnog bludnika maknuo je s ulica Zagreba i tako spriječio moguće napade.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 38
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?