Obavijesti

News

Komentari 18

Hrabri policajci uhvatili lopova koji je htio provaliti u firmu

Hrabri policajci uhvatili lopova koji je htio provaliti u firmu
1

Siniša Strabić (34) i Dean Tomić (23) ispričali su kako su naišli na pljačkaša koji je provaljivao u firmu. Pokušao im je pobjeći, ali su ga na vrijeme uočili i uhvatili

VIDEO

Siniša Strabić (34) i Dean Tomić (23) iz VII policijske postaje Trešnjevka su 20. ožujka uhitili lopova koji je pokušao provaliti u firmu. Činilo se da noćna smjena neće baš najbolje završiti. Naime, u samo nekoliko sati propala su im dva uhićenja.  

- Prvo su nam kolegice otele slučaj dilera na Rudeškoj. Uhvatile su ga prije nas, a potom su nam pobjegli i pljačkaši kioska - prisjeća se Strabić.  Već pred kraj smjene bili smo izmoreni jer se čini kao da nam svi kriminalci izmiču iz ruku, a onda konačno ulov - govori Strabić. Čuli su buku.

Pljačkaš s kapuljačom je obio bravu na vratima firme u kojoj su bili vrijedni laptopi i ostala oprema. Primjetio nas je, odustao od pljačke i pokušao pobjeći, ali na vrijeme smo ga uočili. Kolega mu je prepriječio put - prisjeća se Siniša. Pitali su ga: Što radiš?

- Odgovorio je: Kradem! Uhitili smo ga - ponosan je Strabić, koji je u policiji već 17 godina. Istragom je utvrđeno da je muškarac već ranije poznat zbog više od 30-ak kaznenih djela. Strabiću je posebno zanimljiv bio slučaj prije nekoliko godina na Črnomercu.

Usred noći uhvatili smo lopova koji je ukrao auto. Njegova suvozačica pobjegla je u kukuruzište. Međutim, zbog straha vratila se nakon 10 minuta - kaže kroz smijeh Strabić. On i Tomić naši su policajci mjeseca jer su otkrili razbojnika koji je bio na četiri tjeralice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da  napravi reda
S FRANJOM NEMA LABAVO

Pedofilski skandal: Bozaniću, nazovi Papu da napravi reda

Vrh čileanske Katoličke crkve ponudio je Papi kolektivnu ostavku zbog pedofilskih skandala. Naši biskupi pak pedofilske skandale godinama guraju pod tepih

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u
NOVI EXPRESS

Udar na Brkića: Tajna trojka spremna je za puč u HDZ-u

Novi broj tjednika Express čitateljima daruje super knjigu, a na glavnoj temi Express otkriva tko je moćna trojka koja je pokušala čudovišni puč u HDZ-u
Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi
VEĆ DANAS

Ovo je pet stvari koje možete napraviti bolje u svojoj vezi

Vezu treba graditi, nositi se sa svakodnevnim problemima i situacijama i tražiti rješenja i kompromise. Kako "se održati" i što možete napraviti bolje već danas?