Obavijesti

News

Komentari 65

I to je moguće: "Čovjek došao iz groba kupiti sebi mobitel"

I to je moguće: "Čovjek došao  iz groba kupiti sebi mobitel"

Prevaranti su u Vipu na ime pokojnog supruga Sanje Kurtanjek, šest mjeseci nakon njegove smrti, kupili iPhone 6. Nije joj jasno kako se to moglo dogoditi...

VIDEO

Suprug je preminuo u siječnju, a meni je u rujnu na kućnu adresu stigao Vipov račun za troškove na njegovo ime iz srpnja ove godine, ispričala nam je Sanja Kurtanjek (53).

Netko je na ime njezina supruga Anđelka šest mjeseci poslije njegove smrti u Vipovoj poslovnici otvorio novi korisnički račun. Isti je čovjek na njegovo ime kupio mobitel iPhone 6. Sanja je odmah po dospijeću računa otišla u Vip kako bi ispravili pogrešku. Cijeli je slučaj prijavila i policiji. Navodi da su joj u Vipu prvo tvrdili kako je netko sklopio ugovor telefonski, a tek je kasnije otkrila da je ugovor ipak potpisan u poslovnici.

Sve je prijavila policiji

- Otkrili smo da je riječ o više počinitelja. Istraga još traje - rekli su nam iz Policijske uprave zagrebačke.

Kupnju je netko obavio na temelju krivotvorene osobne iskaznice za koju Sanja tvrdi kako bi i dijete prepoznalo da je falsificirana. Sad čeka poziv za sud. Lakše joj je, ali neprestano razmišlja kako ljudi uopće mogu biti takvi. Vjerojatno će podnijeti privatnu tužbu protiv Vipa. Iz tvrtke su se službeno ispričali za nastalu neugodnost gospođe Kurtanjek.

- Usporedbom dostavljene dokumentacije i dokumentacije kojom raspolažemo utvrdili smo kako se radi o različitim osobnim podacima, na temelju čega smo prihvatili prigovor i raskinuli pretplatnički ugovor - rekli su nam u VIP-u.

Najveći paradoks je što je Sanjin suprug bio valjda posljednji Zagrepčanin bez mobitela. “Nije ga htio imati. A sad je došao iz groba da bi si kupio iPhone 6”, zaključila je Sanja.

I to je moguće

Prevaranti su u Vipu na ime Sanjina pokojnog supruga, šest mjeseci nakon njegove smrti, kupili iPhone 6.

Neshvatljivo

 Sanji nije jasno kako je djelatnica Vipa na temelju vidno krivotvorene osobne iskaznice uopće mogla izdati tako skup mobitel.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 65
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca
Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk