Obavijesti

News

Komentari 49

Panika među Brođanima: Ipak je bilo više od jednog ubojice?

Panika među Brođanima: Ipak je bilo više od jednog ubojice?
7

U Slavonskom Brodu ubojstva su izazvala uznemirenost građana, posebno onih koji žive sami, jer se boje da bi se i njima to moglo dogoditi. Policijska istraga je u tijeku

VIDEO

Policijski službenici Policijske uprave brodsko-posavske provode kriminalističko istraživanje nad više osoba koje se dovode u vezu sa događajima pronalaska dva mrtva tijela u Slavonskom Brodu - u Ulici V. Lisinskog i Reljkovićevoj ulici. Po završetku kriminalističkog istraživanja medijima će biti dostavljeno priopćenje, rekla je Kata Nujić, glasnogovornica PU Brodsko-posavske.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:14

U Slavonskom Brodu ubojstva su izazvala uznemirenost građana, posebno onih koji žive sami, jer se boje da bi se i njima to moglo dogoditi. Javljaju se njihova djeca koja žive u inozemstvu, plaše se za svoje roditelje. Ipak većina vjeruje da će policija obaviti svoj zadatak i uspješno riješiti enigmu tko je mogao na tako okrutan način ubiti dvojicu Brođana.

Vijest da se radi krim obrada na nekoliko osoba ih je obradovala i nadaju se da će uskoro biti otkriven počinitelj ili više njih ovih ubojstava.

U obiteljima ubijenih je tuga, jer nitko od njih nije mogao niti sanjati da bi njihovi najmiliji mogli na ovakav način okončati život.

Pokretanje videa...

00:13

- Bio je veseo čovjek, vozio je bicikl i bio je vitalan. Uvijek bi nam mahnuo kada bi prolazio pored nas. Jednom riječju bio je dobar prijatelj i susjed - rekli su susjedi Luke Ćosića.

- Moj je brat imao alkohol za porok, ali kakav god da je on je moj brat i ja ga volim. Teško mi je zbog njegove smrti - napisao je redakciji 24sata u utorak navečer brat Marinka Tomića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela