Obavijesti

News

Komentari 69

Iskasapila ljubavnika i muža, a sada ju sele u - muški zatvor

Iskasapila ljubavnika i muža, a sada ju sele u - muški zatvor
1

Austrija: Estibaliz Carranza je upucala muža i ljubavnika, raskomadala ih i zabetonirala. U zatvoru je rodila dijete koje su joj odmah oduzeli. Sada ide u ustanovu u kojoj je čeka 91 muškarac

VIDEO

Estibaliz Carranza (38), poznata koja "Eislady" koja je ubila bivšeg supruga i ljubavnika, raskomadala i zabetonirala, seli se u muški zatvor u Gornjoj Austriji. Dosad je bila u ženskom zatvoru u koji je stigla 2012. godine. No ostale zatvorenice otada imaju problema s njom.

Boje se  "Eislady" i obratile su se ministarstvu pravosuđa. Također  Estibaliz je nekoliko puta izjavila da ima suicidalne misli, a budući da je tijekom suđenja utvrđeno da ima psiholoških problema, odlučili su ju preseliti u zatvor za zatvorenike u kojem su psihički bolesnici.

U tom se zatvoru nalaze samo muškarci, točnije njih 91.  Cijelo vrijeme imaju skrb psihijatara i psihologa. Riječ je o jednoj od najsuvremenijih ustanova u Europi koja je prema unutra otvorenog tipa odnosno zatvorenici se mogu slobodno kretati unutar određene grupe. Estibaliz i još 13 žena bit će prve zatvorenice u tom zatvoru.

Estibaliz je najavila kako će ona i dalje ustrajati u tome da ju presele u njezinu domovinu Španjolsku kako bi bila bliže sinu. U muški zatvor preselit će u srijedu, piše OE24.  

Estibaliz je u međuvremenu objavila svoje memoare.

- Ne tražim razumijevanje ni oprost - piše u knjizi "Moja dva života" Estibaliz Carranz. Ona je 2008. upucala bivšeg supruga Holgera Holza u glavu dok je sjedio za računalom, a dvije godine kasnije na spavanju je ubila ljubavnika Manfreda Hinterbergera. 

Tijela je dekapitirala i raskomadala motornom pilom, a dijelove tijela je zabetonirala u podrum svoje sladoledarnice u Beču. Osuđena je 2012. godine na doživotnu kaznu zatvora. 

U knjizi Estibaliz je napisala kako nije mogla prekinuti s ljubavnikom te kako je vjerovala da mora služiti muškarcima bez obzira na to kako su se oni prema njoj ponašali. 

- Ubila sam dvojicu muškaraca koje sam nekada voljela. Uzela sam sinove dvjema majkama - piše Carranza. U knjizi piše kako se nadala da ubojstva nikada neće biti otkrivena te kako se radovala sretnoj budućnosti.

Također navodi kako je 2011. godine otkrila da je trudna s trećim muškarcem. Estibaliz je 2012. rodila u zatvoru, sina su joj oduzeli odmah nakon poroda. Brigu o malenom Rolandu preuzeo je njegov otac Roland. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.