Obavijesti

News

Komentari 160

Ispovijest oca: Zbog klauna moj sin (5) ne jede i ne spava

Ispovijest oca: Zbog klauna moj sin (5) ne jede i ne spava
1

Mahao je sjekirom. Sva se sjajila, znači da je bila naoštrena. Ako je i bila šala, nije bila smiješna, ispričao nam je Miljenko s kojim je automobilu bilo troje djece

VIDEO

Tata, hoće li doći klaun? Je li ga policija uhitila, neprestano, u strahu, ispituje sin (5) svog tatu Miljenka od kad su u nedjelju navečer na cesti iz Turčina prema Ludbregu sreli strašnu prikazu. Obitelj Mikac išla je u posjet rodbini. Usred mraka, s desne strane ukazao im se klaun.
- Mahao je sjekirom. Sva se sjajila, znači da je bila naoštrena. Ako je i bila šala, nije bila smiješna  - ispričao nam je Miljenko. U automobilu je s njim bilo još dvoje djece. Djevojčica od četiri godine prespavala je vožnju, a drugi Miljenkov sin ima samo dvije godine pa nije razumio što se događa. A bilo je dramatično.
- Čim sam ga spazio, okrenuo sam se u autu. Nazvao sam policiju. Pitali su me mogu li ga zadržati dok oni ne dođu. Opet sam se okrenuo. Krenuo sam autom natrag. Nije ga više bilo na tom mjestu. Vidio sam ga kako trči prema prema vinogradima  - kaže Miljenko.

Nakon što su došli kući, sin nije prestajao ispitivati roditelje hoće li im na vrata banuti strašni klaun. Miljenka su zvali u policiju da potpiše zapisnik. Sinu je rekao da ide zaključati klauna kako više nikoga ne bi plašio. No malenog ni to nije smirilo. Zaspao je roditeljima u naručju tek oko pola dva u noći. Budio se nekoliko puta, sav mokar. Strah nije jenjao ni drugi dan. Dječak je mahao plastičnim pištoljem i govorio da će  ubiti klauna.  
- Taj kalun je klinac od 14, 15 godina. Koliko sam čuo, on je iskočio iz grmlja, a druga dva klipana su ostala sakrivena kako bi sve mogla snimiti i staviti na internet. Mogla se tragedija dogoditi. Stajao je na zavoju, mogao ga je netko pokupiti automobilom. A mogao je netko ljut na njega nasrnuti. Htio bih pozvati roditelje da pripaze čime im se djeca bave. Nek ih provjeravaju. Ova neslana šala izmakla je kontroli. Pitanje dana je kad će netko stradati - upozorava Miljenko.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.