Obavijesti

News

Komentari 138

Oglasio se dobitnik: Prvi put sam u životu igrao Eurojackpot

Oglasio se dobitnik: Prvi put sam u životu igrao Eurojackpot
1

Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je najviše dobitaka ostvarenih u jednom kolu u povijesti ove igre. Dvojica Hrvata pogodili su šest brojeva. Svaki je bogatiji za 4,5 mil. kn

VIDEO

Vidio sam da je jedan dobitni listić uplaćen u Đurđevcu i provjerio brojeve. Ne mogu opisati kakav je osjećaj bio kad sam shvatio da sam pogodio, rekao je portalu Klikaj.hr 25-godišnjak iz Ferdinandovca kraj Đurđevca koji je osvojio 4,5 milijuna kuna na Eurojackpotu. Pogodio je šest od sedam brojeva koji su izvučeni u petak.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:09

- Za dobitak sam rekao dvojici-trojici prijatelja. Izgleda da nisu mogli izdržati da ne kažu nekome pa se pročulo - rekao je mladić koji je zaposlen i u sretnoj vezi, a Eurojackpot je u petak zaigrao prvi put. Listić je uplatio na kiosku na Trgu sv. Jurja u središtu Đurđevca.

- Doista sam sretna što je na našem kiosku Tiska uplaćen loto listić koji je nekome donio golemih četiri i pol milijuna kuna - kazala nam je Jadranka Švaco (52), koja gotovo tri desetljeća radi na tom kiosku.

Osim u Đurđevcu, u subotu ujutro se kao milijunaš probudio i srećković u Zaprešiću. Uplatio je listić u poslovnici Hrvatske Lutrije na Trgu dr. Franje Tuđmana 3.

zapresic-poslovnica

Obojica su pogodila šest brojeva, po sistemu 5+1 i osvojili svaki po 4.511.967,79 kuna. U subotu se još nisu javili u Hrvatsku Lutriju s listićima. Ovako veliki iznosi prvi put su ostvareni u obje poslovnice.

- Koliko se sjećam, do sada su dobitci bili skromni, po par stotina kuna. I sad odjednom, kao grom iz vedra neba Đurđevac se upisao na kartu mjesta u kojima su igrači dobili visoki iznos - kaže oduševljena Jadranka.

Prvo ovogodišnje kolo Eurojackpota donijelo je najviše dobitaka u jednom kolu u povijesti ove igre, navode iz Hrvatske Lutrije. Igrači iz 17 zemalja svijeta igrali su za vrtoglavih 680 milijuna kuna. Petero sretnika iz Njemačke, Danske i Nizozemske pogodilo je svih sedam brojeva (5+2) i podijelilo glavni zgoditak. Osvojili su svaki po 136.165.428 kuna. Dobitak od četiri i pol milijuna osvojilo je još 33 sretnika. Izvučeni su brojevi 7, 14, 23, 27, 35 te 3 i 5. Sljedeće izvlačenje je u petak, 13. siječnja, a glavni dobitak je zajamčenih 75 milijuna kuna.

- Igram svaki petak Eurojackpot. Uvijek iste brojeve zaokružujem. To su neki rođendani, godišnjice. Čula sam da je novi milijunaš iz Zaprešića. Želim mu svu sreću i da pametno potroši novce. Ne znamo još tko je osvojio - kroz smijeh nam je ispričala zaprešićanka Marija.     

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.