Obavijesti

News

Komentari 450

Janica ima 6 stanova: Najmom mjesečno zaradi 16.000 kuna

Janica ima 6 stanova: Najmom mjesečno zaradi 16.000 kuna
1

Od imovine, vjerojatno iznajmljivanja nekih od tih stanova, Janica mjesečno zaradi dodatnih 16.117 kuna. Više je to nego plaća koju ima kao državna tajnica

VIDEO

Našoj najboljoj skijašici Janici Kostelić nije ponajbolje išao posao sa salonom za njegu, ali zato je kroz svoju sportsku karijeri skupila šest stanova.

Janica je sada postala državna tajnica središnjeg ureda za sport, pa je u imovinskoj kartici prijavila stanove i garažu ukupno vrijedne 8,4 milijuna kuna. Svi su u Opatiji i Rijeci.

Najvredniji je stan u Opatiji od 97 četvornih metara vrijedan dva milijuna kuna, a uz njega ide i garaža vrijedna 200.000 kuna.

Sljedeći su po vrijednosti dva stana u Rijeci, jedan od 99 četvornih metara vrijedan 1,9 milijuna kuna, a drugi od 102 kvadrata vrijedan 1,8 milijuna kuna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ostala tri stana su svaki vrijedan između 800.000 i 900.000 kuna. Niti za jedan nije morala dići kredit, nego navodi da ih je kupila od drugih izvora dohotka i kupnjom od novca zarađenih imovinskim pravima.

Od imovine, vjerojatno iznajmljivanja nekih od tih stanova, Janica mjesečno zaradi dodatnih 16.117 kuna. Više je to nego plaća koju ima kao državna tajnica i koja iznosi 13.828 kuna. Kostelić je prijavila i štednju od 150.000 eura, dok je udjele u svojoj tvrtci za njegu prenijela na drugu osobu jer je dužnosnica.

Njena tvrtka Aquanivalis već godinama izma između 200.000 i 380.000 kuna prihoda godišnje. Dobit je svake godine iznimno mala, od 600 do 2500 kuna

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 450
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a