Obavijesti

News

Komentari 215

Jezivi klaunovi plaše ljude u Slunju, Bjelovaru i Slavoniji?

Jezivi klaunovi plaše ljude  u Slunju, Bjelovaru i Slavoniji?
1

Strašni klaunovi haraju po gradovima u SAD-u, Velikoj Britaniji, Sloveniji. Jesu li se pojavili i u Hrvatskoj? Nitko ne može objasniti zašto plaše i teroriziraju ljude

VIDEO

Tzv. killer klaunovi pojavili su se u Osijeku i proganjaju djecu, tvrdi Glas Slavonije. U ponedjeljak navečer dječaci stari 13 i 14 godina, tvrde njihovi roditelji, pobjegli su osobi maskiranoj u klauna koja ih je pokušala uhvatiti. Majka jednog od dječaka je rekla da joj je sin bio vidno potresen  i da tu noć dugo nije mogao zaspati.

Pokretanje videa...

00:45

- Pitala sam sina što se dogodilo jer mi se činilo da je sav uznemiren nakon što je došao s treninga. Ispričao mi je da je njega i prijatelja napao klaun. Obojica su se preplašili i razdvojili tako da ih napadač nije uspio stići - rekla je majka jednog od napadnutih dječaka. 

Pokretanje videa...

00:25

Policija je pak Glasu Slavonije potvrdila da su u ponedjeljak u 18.45 sati dobili dojavu da je klaun plašio djecu u Tenji. Policiju su nazvali zabrinuti roditelji. Policajci su pregledali područje, ali klauna nisu našli. 

Klaunovi u Bjelovaru i Slunju?

Čitatelj nam je poslao fotografiju na kojoj tvrdi da je snimio klauna u Bjelovaru ispred I. osnovne škole. U PU bjelovarsko-bilogorskoj kažu da o tome nemaju dojava. Već su se ranije pojavile lažne fotografije klauna u Zagorju pa se ne može tvrditi da je i ova fotografija snimljena u Hrvatskoj.  

Ipak, ima dojava da je klaun viđen i u Slunju

- Oni čudni klaunovi što prepadaju djecu itd… što haraju po hr… jedan je viđen u Slunju sinoć, napisala je čitateljica koja je Kaportalu poslala fotografiju.

Fotografija nije baš najbolje kvalitete i također se ne može sto posto tvrditi da je snimljena kod nas. U PU karlovačkoj kažu kako nemaju dojava o klaunovima na svojem području. 

Podsjetimo, nitko ne zna zbog čega ulicama američkih i britanskih gradova već tjednima haraju klaunovi. Oni iskaču iz grmlja, mašu noževima, trče za ljudima, plaše djecu u školama, skaču pred bicikliste. Iako je ovo ludilo dosad bilo daleko od nas, ovoga tjedna stiglo do susjedne Slovenije.

U mjestu Jesenice, na sjeverozapadu zemlje, klaunovi već nekoliko dana plaše stanovnike osobito djecu. Kreću se najviše u blizini jedne osnovne škole, po autobusnom kolodvoru i parku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 215
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora
ODLUČILI NAKON SASTANKA

Manjine: Jandrokovića ćemo podržati za predsjednika Sabora

Tom bi odlukom HDZ uz svoj 61 mandat imao svih osam 'manjinaca' te bi u slučaju da se dogovore s Domovinskim pokretom koji ima 13 mandata imali 82 ruke
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u