Obavijesti

Promo sadržaj

Kakvu prošlost krije Harlee? - 3. epizoda "Nijanse plave"

Kakvu prošlost krije Harlee? - 3. epizoda "Nijanse plave"
7

Treća epizoda serije „Nijanse plave“ 18. listopada u 22:00 h na kanalu FOX Crime

Jedna od najpoznatijih zvijezda današnjice Jennifer Lopez, odlično se snašla u ulozi požrtvovne majke i opake detektivke njujorške policije – Harlee Santos koja se nalazi na prekretnici života: hoće li izdati dugogodišnjeg prijatelja ili će svojoj kćeri  osigurati bolji život?

Prva sezona kriminalističke serije „Nijasne plave“ autora Adija Haska, krenula je sa prikazivanjem 4. listopada na kanalu FOX Crime. U dosadašnjim epizodama gledatelji su vidjeli kako je Harlee odlučila braniti svog prijatelja i poručnika Matta (Ray Liotta), te je prihvatila mito i stala na njegovu stranu; međutim, cijeli Mattov tim našao se pod budnim okom antikorupcijske jedinice FBI-a, koji su dobili dojavu protiv poručnika, no sama dojava i priča nisu dovoljno dobri dokazi protiv njih. Treća epizoda serije biti će prikazana u utorak 18. listopada u 22:00 h na kanalu FOX Crime.

 

Vjerovajući kako je prošla poligraf, Harlee misli kako se izvukla iz laži i cijele situacije oko uzimanja mita, sve dok joj jedno jutro FBI ne pokuca na vrata. Cijelu operciju vodi agent Gail Baker (Leslie Silva) s kojim Harlee ima nesređenu prošlost. S obzirom na njihov odnos, Baker daje Harlee jedan dan da mu pribavi konkretan dokaz protiv Matta. Problemi oko mita, nisu jedina Mattova briga. On i njegova žena Linda (Lolita Davidovich) još uvijek tuguju zbog samoubojstva svoje 19-ogodišnje kćeri. Harlee polako popušta pod pritiskom FBI-jevih agenata i otkriva im kako Matt uvijek sa sobom ima malu crnu knjižicu u koju zapisuje ilegalne radnje...

U glavnim ulogama: Jenifer Lopez kao detektivka Harlee Santos, Ray Liotta kao poručnik Matt Wozniak, Drea de Matteo kao detektivka Tess Nazario i Warren Kole kao posebni agent Robert Stahl.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.