Obavijesti

News

Komentari 381

'Karamarko je rekao da ima 78 ruku. Dobio je rok od 7 dana...'

'Karamarko je rekao da ima 78 ruku. Dobio je rok od 7 dana...'
1

Jedan član iz vrha HDZ-a poslao je SMS poruku o tome što se stvarno zbilo na Predsjedništvu HDZ-a. Autentičnost poruke nitko ne može potvrditi, ali logički ona ima smisla

VIDEO

Stanje u HDZ-u sad se može svesti na rečenicu iz Hamleta u Mrduši donjoj: Ili ću ga ja zabiti tebi, ili ćeš ga ti zabiti meni... Odnosno: ili će Brkić natjerati Karamarka na uzmak i spasiti stranku, a možda i Vladu, ili će Karamarko nadvladati Brkića pa oboje povući u provaliju.

Predsjednik HDZ-a ima jednu jedinu vještinu koja nije upitna - on je vrhunski blefer. Hladnokrvan je, i nitko ga nikad nije vidio uzbuđenog.

Jedan član vrha stranke ovih je dana poslao SMS poruku koja plastično pokazuje način na koji on funkcionira u stranci.

Evo sadržaja te poruke:

'A sad pravo izvješće sa predsjedništva HDZ-a: "Karamarko je dobio 7 dana da riješi pitanje većine. Doslovno je ustvrdio da ima 78 utvrđenih ruku! Na predsjedništvu je rekao da je razgovarao sa Vučićem i da mu je on obećao potporu Milorada Pupovca!  Od zanimljivosti možemo istaknuti da je rekao da ima 5 MOST-ovaca, što znači 3 poznata od kojih su dva izjasnila da će glasati protiv opoziva te prof.Lovrinović i još dvoje ili dvije! Sve je to raspravljano na predsjedništvu te nakon što ih je uvjerio dali su mu 7 dana a u protivnom mora dati ostavku! TO JE JEDINA ISTINA S PREDSJEDNIŠTVA HDZ-a o kojoj nitko ne piše jer ne smije ili ne znade!  Isto tako, Karamarko je rekao da je Bandić riješio dvoje zastupnika iz opcije Hrvatska raste(imena nije spominjao)!!'

Neki su mediji objavili ovaj SMS, čiju autentičnost - dakako - nitko ne može potvrditi, no logički gledano, čini se vjerodostojnim.

Nakon logike, uskoro ćemo ipak imati posla s matematikom, koja ni u Karamarkovom slučaju ne može biti relativna - ili će imati 76 ruku, ili neće.

Ali, ako ima toliko 'ruku', zašto se boji glasanja o opozivu?

Nejasno je zašto se, ako ima 76 ruku, boji glasanja o povjerenju sebi u Saboru - ima li ih za preslagivanje, imat će ih i za povjerenje. Nema li ih, neće ih imati ni u jednom ni u drugom slučaju.

Možda se  ipak - kao u slučaju Mirka Raškovića - u priču uplete i neka, kako bi rekao Diego Armando Maradona, božja ruka, no zasad je nema na vidiku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 381
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.