Obavijesti

News

Komandosi iz SAD-a otkrivaju kako do 10 kg novih mišića

Komandosi iz SAD-a otkrivaju kako do 10 kg novih mišića
10

Nikad nisam doživio ovako nešto! Imao sam utisak da će mi mišići probiti kožu! – ne krije emocije 34-godišnji William McLure, specijalac iz elitne brigade Navy Seals

Što ga je tako iznenadilo?

„Šok“, „ogromna muskulatura“ ili „dnevna doza snage i izdržljivosti“ – evo su neki od komentara najboljih na svijetu vojnika iz SAD-a. Nije ni čudno: zahvaljujući novoj formuli u obliku kapsula u mjesec dana stekli su 10 kg muževnih mišića. Kako točno djeluje ova američka metoda?

 

Prvi učinci već nakon dva tjedna

Nov tretman – u prvoj fazi – naglo pospješuje metabolizam i proširuje krvne žile. Tako neophodni energetski sastojci brže prodiru u postojeće mišićne stanice i stimuliraju proces njihove obnove i rasta.

U drugoj fazi dolazi do zamjene suvišnog masnog tkiva u potpuno nove mišiće (počinju se pojavljivati već nakon 2 tjedna). U sljedećem koraku, u trećoj fazi, formula „kleše“, dakle dodatno uvećava već dobivene mišiće i istodobno sagorijeva višak masnoće. Zahvaljujući tome, muskulatura je primjetna čak i nakon duljeg vremena od završetka tretmana.

Tako u tri faze djeluje nova metoda. Koji je njezin glavni sastojak?

Koji sastojak toliko brzo gradi mišiće?

Pokazalo se da se muževna figura može najbrže postići zahvaljujući AAKG. Ova kratica krije alfa-ketoglutarat – 100% prirodnu tvar koju bodybuilderi i dizači utega u svom žargonu zovu „usavršenim L-argininom“ ili „gradivnim elementom proteina“. L-arginin je aminokiselina od temeljnog značaja za izgradnju mišićne mase, snage i kondicije.

Zahvaljujući uzimanju AAKG, zbog uvećane proizvodnje dušikovog oksida, krvne žile se proširuju, a hranjive tvari (kao što je glukoza, aminokiseline, kreatinin) se prijenose brže u mišićne stanice. Osim toga, lučenje inzulina i hormona rasta IGF-1 je intenzivnije, što također pospješuje rast mišićnog tkiva.

Djelovanje AAKG podržavaju i drugi sastojci. L-tirozin – učinkovito povećava kondiciju organizma i pospješuje metabolizam. Osim toga, ubrzava proizvodnju dopamina i povećava cirkulaciju u mišićima. L-citrulin – radikalno poboljšava opskrbu stanica skeletnih i mišića miokarda kisikom i kreatinom. Sve to uzrokuje da organizam postaje prava mašina za izgradnju mišića i snage (a u mnogim slučajevima također seksualne).

87% muškaraca zadovoljno

Prirodni karakter i učinkovitost preparata s AAKG potvrdili su stručnjaci s Instituta za sportsku medicinu u Denveru, SAD. Testovi s potrošačima dokazali su, naime, kako je nakon samo mjesec dana korištenja AAKG čak 87% muškaraca – različite dobi i fizičke kondicije – primijetilo radikalan rast mišićne mase i snage te redukciju masnog tkiva. A sve to bez velikih napora i vježbanja u teretani te bez komplicirane dijete.

Zbog toga je formula (u obliku laganih za apsorpciju kapsula) brzo postigla ugled među vojnicima, sportašima i trenerima u Sjedinjenim Američkim Državama, Njemačkoj i Sloveniji. Oni su potvrdili kako su nakon mjesečnog tretmana muškarci stekli u prosjeku 10 kg novih i solidnih mišića.

POZOR: preparat s AAKG se prodaje isključivo na internetu. Samo danas je preparat dostupan po nižoj cijeni za nove kupce – više detalja na linku dole.

Kliknite ovdje kako biste saznali više i izgradite 10 KG NOVIH MIŠIĆA u mjesec dana >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.