Obavijesti

News

Komentari 175

Konzum: Dali su im uskrsnice, a oduzeli ih dva dana kasnije

Konzum: Dali su im uskrsnice, a oduzeli ih dva dana kasnije
1

Uskrsnica nam je uplaćena 3. 4. na multiplus karticu, i to u nikad većem iznosu od 700 kuna. Na blagajni Konzuma tu istu karticu su mi odbili, javio nam je jedan zaposlenik Leda koji je želio ostati anoniman.

VIDEO

U istoj, pomalo sramnoj situaciji našli su se i njegovi kolege koji su također zapeli na blagajnama s kolicima punim stvari koje su željeli kupiti za Uskrs.

- Nakon obračuna blagajnica provlači karticu i kaže da je odbijena. Gledao sam je u čudu i zamolio da pogleda ponovno. Rezultat je isti. iz trgovine sam izašao praznih ruku - kaže ogorčeni radnik. Zbog problema u cijelom Agrokoru isprva nije dizao paniku te se nadao da će problem brzo ispraviti.

No nakon dva dana, tijekom ponovne kupnje u istoj trgovini, rekli su mu da je kartica odblokirana, no da na računu ima 0 kuna. Razlog tome je, kako su mu neslužbeno rekli, korekcija uskrsnica. Prvo su ih podijelili Konzumu, Tisku i Vupiku, dok ostali i dalje moraju čekati na prava koja su im dodijeljena kolektivnim ugovorom.

- Moja tvrtka je godinama vukla većinu svih Agrokorovih firmica dok im je nedostajalo gotovine. Sad sam i njome razočaran jer se ni oni ni Agrokor nisu izjasnili o cijeloj situaciji - kaže očajni radnik.

Da se stanje u Agrokoru drastično mijenja pokazuje i web stranica njihove mobilne mreže MultiPlus mobile. Ugasili su je pet godina od osnutka, točno na 1. travnja i tako se gadno našalili sa svim korisnicima.

- MultiPlusMobile mreža je ugašena od 1. 4. 2017.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na 097 0110 110 - kratko stoji na web stranici. Kriza trese i online naručivanje stvari preko Konzum Klika. Ubrzano im se prazne skladišta pa je sve više proizvoda nedostupno. Obećavaju da će se uskoro naći u ponudi. Druga Todorićeva web trgovina, Abrakadabra, kupce mami rođendanskom rasprodajom koja traje do 10. 4. Nude popuste i do 60 posto pa se tako nadaju da će što prije napuniti račun. Tu ljude mame i obećanjem da će za određene proizvode dobiti bodove ako koriste MultiPlus karticu. Na kraju mjeseca oni će se pretvoriti u bonove za ponovnu kupnju u Konzumovim poslovnicama. Kako neslužbeno doznajemo, prodavači Tiska nastavili su dobivati svu robu. Osim kratke krize sa ZET-ovim kartama i nemogućnošću prodaje određenih telefonskih bonova, problema nemaju.

- Roba nam redovito stiže pa ovu krizu ne osjetimo. Nama su police pune - kažu nam radnice s Tiskovih kioska.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 175
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.