• Članak
  • Komentari 0
  • Share
  • Tweet1

Kutina: 3 radnika oboljela od tuberkuloze u tvornici

Radnici kažu da ih nitko nije obavijestio što se događa, što direktor tvornice autodijelova Selk, Ivan Brkić poriče. U tvornici radi 3000 ljudi

Ponedjeljak, 04. 6. 2007. u 16:31    Piše: Danica Pajtak
Kutina: 3 radnika oboljela od tuberkuloze u tvornici Cropress Tvronica se nalazi u Kutini
Direktor Selka Ivan Brkić ogorčen je na napise u nekim medijima o brojci od dvadeset oboljelih u tvornici autodijelova. - Čim smo doznali za slučaj TBC-a, a zasad su registrirana tri, odmah smo krenuli s izvanrednim pregledom radnika i među pregledanima nema novo oboljelih. U roku deset dana očekujemo nalaze za sve 3000 zaposlenih, a ja ću na pregled ići zadnji, poručuje Brkić. Da nema razloga za paniku kaže i dr. Borislav Aleraj epidemiolog Zavoda za javno zdravstvo. Sisačko-moslavačka županija godinama je na prvom mjestu po broju oboljelih od TBC-a i nitko nema objašnjenje zašto.

Tagovi: selk, tvornica autodijelova, ivan brkić, tbc, tuberkuloza

Komentari Pogledaj sve komentare
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar