Obavijesti

News

Komentari 480

Leteći mladenci: Na svadbu u Tomislavgrad došlo 800 ljudi

Leteći mladenci: Na svadbu u Tomislavgrad došlo 800 ljudi
3

Vožnja helikopterom navodno je stajala čak 12.000 kuna. Mladenci Marko i Josipa su ulazak u bračne vode, osim helikopterom i velikom svadbom, slavili puna tri dana

VIDEO

Tata je poduzetnik pa može to platiti, a i brat ima firmu. Stvarno su nas iznenadili. Bilo je drugačije i jako fino, pohvalio se Marko Kovačević (28).

Mladić iz Tomislavgrada u Hercegovini u subotu se ženio, a po mladenku Josipu Šarac (23) došao je helikopterom.

Helikopter je pet sati prevozio mladence. Išli su u crkvu, pa u njegovu kuću, a u salu su stigli oko 21 sat

- To su nam darovali moj otac i brat. Josipa je bila stvarno iznenađena. Ne znam što je govorila. Nisam je čuo jer je helikopter bio jako bučan - govori Marko, koji ne zna koliko je koštao najam helikoptera. Ipak, u Tomislavgradu svi pričaju o svadbi s 800 uzvanika i kažu kako su otac i brat Marku navodno najam helikoptera platili 12.000 kn. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Nije bilo jeftino, ali ne žele mi otkriti cijenu - kaže novopečeni suprug, koji je i sam zaposlen u obiteljskom poduzeću. Kovačevići su poznati po nadimku Ćićko. Imaju autoprijevozničku tvrtku Ćićko Commerce s 30-ak autobusa, koji voze i u inozemstvo. Također, vlasnici su Ćićko PVC-a, tvrtke za izradu stolarije te Ćićko caffe bara.

Budući da je vožnja helikopterom poklon, nitko ne želi otkriti cijenu. Navodno je koštala oko 12.000 kuna

Ako je suditi po luksuznoj svadbi i broju gostiju, ide im prilično dobro. 

- Gosti su došli iz BiH, Hrvatske, Crne Gore... Došli su gradonačelnici. Bilo je dosta i liječnika - ponosno nam je ispričao Marko, koji se u subotu s Josipom vozikao helikopterom. 

Prvo je oko 16.30 došao po nju. Otišli su u crkvu pa k njemu doma, a u salu su doletjeli oko 21 sat. 

Sala 'Gospodar prstenova' s tisuću sjedećih mjesta je novootvorena i Ćićko je tek drugi koji ondje ima svadbu. Naime, hercegovačke svadbe broje sve više i više uzvanika.

Također, one traju nekoliko dana. Josipa i Marko su još u petak imali “male svatove”, a fešta se nastavila i u nedjelju.

- Baš dolaze gosti. Fešta je cijeli dan. Janjci se peku, konobari služe... No, danas je puno manje gostiju. Samo uži krug obitelji i prijatelja, ima nas oko 150 - ispričao je Marko dan nakon svadbe. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 480
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.