Obavijesti

News

Komentari 411

Majka ubijene Kristine: 'Ubio je moju najmiliju, a bila je trudna'

Majka ubijene Kristine: 'Ubio je moju najmiliju, a bila je trudna'
4

Iako obitelji ubijene tvrdi da je ubojicu više puta prijavljivala policiji zbog maltretiranja i napada, djevojka je na svom Facebooku pisala da je u njihovoj vezi sve u najboljem redu...

VIDEO

Moja kći je bila trudna dva mjeseca, rekla nam je Vesna Krupljan, majka ubijene tinejdžerice Kristine. Ona je sinoć pronađena izbodena u autu u Zagrebu, a policija za ubojstvo sumnjiči njenog bivšeg dečka D. K. (19)

Mladić je nakon ubojstva  otišao kući, a odmah zatim u policajsku postaju. Čim je mladić došao u postaju i rekao policajcima što je napravio, oni su na parkiralište odmah poslali svoje patrole i Hitnu pomoć. Liječnici su bili bespomoćni. Djevojka je imala brojne ubodne rane te je brzo preminula. Mogli su jedino konstatirati smrt. Osumnjičenog su zadržali u postaji na ispitivanju. Nakon očevida, tijelo su prevezli na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku na zagrebačkoj Šalati. Auto su paukom prevezli do postaje u Heinzelovoj gdje će ga dodatno pregledati.

D. K. je lani u prometnoj nesreći usmrtio muškarca (72), oca osmero djece.

POGLEDAJTE VIDEO:

Tada je, pod tekstom o toj prometnoj nesreći na portalu 24sata, djevojka s profilom KristinaKrupljan branila tog mladića.

- Pozdrav svima, ja sam ta, kako VI kažete 'bivša cura', no moram Vas sve razočarati SADAŠNJA sam cura. Naravno da nije istina niti jedna rečenica ovih lažljivih novinara. Demantiram sve navedene činjenice u vezi našeg privatnog odnosa. Zajedno smo od osnovne škole, točnije 4 godine. Dečko me drži kao kap vode na dlanu, voli i poštuje, pravi je primjer kako bi se dečko trebao ponašati prema curi. Svaki dan provodimo zajedno i ne znam otkud nekome pravo zavirivati u naš privatni život. Ukoliko nekoga zanimaju i ostale pojedinosti neka se slobodno obrati u komentar. S poštovanjem, Kristina Krupljan. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

D. K. na Instagramu: Smećari me traže, a ja na drugoj adresi

D. K, koji se sumnjiči za ubojstvo Kristine Krupljan, navodno je još od 2015. godine imao zabranu prilaska  Iz nekog razloga nedavno ga je tražila i policija, a on je to sve popratio fotografijom  na svom profilu na Instagramu na kojoj se vide policajci i napisao:

- Kad te smećari traže u nedjelju u 08:00 ujutro, a ja ih posmatram preko kamera, na drugoj adresi i u toplom krevetu.

Hamed Bangoura krivi bogate roditelje: Prezirem vas 

Hamed Bangoura, bivši voditelj na HRT-u i vlasnik modne agencije, ali i otac triju kćeri osvrnuo se na ubojstvo na svom Facebook profilu, te izravno kazao koga treba kriviti u ovakvim situacijama.

Status koji je objavio u svega nekolikom sati prikupio je više od 4400 'lajkova' i gotovo 400 komentara.

Prenosimo ga u cijelosti: 

'Ubijena je 18 godišnja djevojka u Zagrebu. Navodno, ubio ju je njezin bivši dečko koji joj je više puta prijetio, razbijao auto i ne znam što sve ne. Navodno, smijao se i policajcima kad su ga ranije privodili govoreći kako njegovi imaju novaca i da mu ne mogu ništa. Naravno da mu jadni policajci ne mogu ništa, jer je naše pravosuđe šuplje za mamine i tatine sinove kao švicarski sir. I sve to navodno. 

E pa sad, kao otac ženske djece, kao čovjek, ne mogu se niti zamisliti u situaciji tih jadnih roditelja. Nikada i nitko više ne može vratiti njihovu djevojčicu, a počinitelj će kad tad na slobodu. Kako u Hrvatskoj to ide, vjerojatno će mu kazna biti toliko duga, da će s obzirom na to da ima samo 20 godina i puno novaca kako se navodi, još stići završiti neki prestižni fakultet u Americi. 

I bilo ovo sve navodno ili ne, ali moram reći nešto ponekim dragim "bogatim roditeljima". Ponekim, jer nije krivnja biti bogat, već glup i naivan. Glup kad misliš da novcem možeš odgojiti dijete i naivan kad vjeruješ da taj i takav odgoj može zamijeniti bliskost i vrijeme koje svako dijete treba da bi postalo čovjek. Novac ne odgaja djecu!!! 

Vi, dragi "bogati roditelji" krivi ste za sve. Vi i Vaš nemar za vlastito dijete i ljubav prema papiru s kojim si guzicu možete obrisati kad Vaš "odgoj" dođe na naplatu. Nažalost u većini slučajeva Vaš "odgoj" plaća neka druga obitelj. Nažalost, to obično biva obitelj čija majka radi kao radnica na nekoj traci u tvornici i jedva krpa kraj s krajem. Nažalost, otac tog nesretnog djeteta vjerojatno muku muči da mu skupi za školski izlet. 

I ne, poneki dragi "bogati roditelji", ovakav zločin se ne može staviti pod tepih ljubomore, jer Vi ste taj ljubomorni karakter morali predvidjeti i učiniti sve, da ga Vaše bogato razmaženo derle ne počini. Dragi "bogati roditelji" koji mislite da svaki trenutak koji ne provedete sa svojom djecom možete kupiti novcem, ja Vas kao otac prezirem, ali još više prezirem društvo u kojem naša policija ispada smiješna, zbog smiješnog pravosuđa. 

I da, policija radi svoj posao, ma koliko nama izgledalo glupo kad privode i bakice. To je njihov posao, samo im ugled ruši pravosuđe, koje bakicu strpa u zatvor, a djecu Vas "bogatih roditelja" pušta one sekunde kad nazove neki Vaš rođo kojeg ste kupili, ili Vi osobno ako još uz "bogatstvo" imate i "obraza" da to učinite, umjesto da pustite malog monstruma da odradi kaznu koju zaslužuje. Da ne kažem da bi Vi trebali služiti s njim zbog Vašeg načina "odgajanja" djece. Policija privodi počinitelje, a oni izlaze prije nego što su ušli i ponavljaju svoje "male" zločine, dok ne naprave tragediju. 

Dragi "bogati roditelji" djece. Vi ste zbog svog novca i načina "odgoja" svoje djece, zapravo najsiromašniji ljudi na svijetu.'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 411
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa