Obavijesti

Show

Komentari 321

Male tajne velikih majstorica: Budi lutkica u jednom koraku

Kolinda nosi umjetne trepavice, Jelena Rozga magični grudnjak, mudra Borna Rajić investirala je u umjetni rep, a Vlatka Pokos sama njeguje svoje kovrče

VIDEO

Goleme trepavice Kolinde Grabar Kitarović (46) primijetili su svi. No nije rođena s tim - za njih je zaslužan zagrebački frizerski salon, u koji ide već godinama.

Predsjednica tamo redovito ide na svečane frizure i na šminkanje, a vlasnica joj je već postala i prijateljica. Ona ju je sređivala i za inauguraciju te je baš iz salona Kolinda sa suprugom krenula u šetnju prema Trgu svetog Marka. 

Ugradnja traje dva sata

Hrvatska predsjednica koristi svilene umjetne trepavice 4D koje mogu davati efekt pogleda vjeverice, lisice ili  lutke. Trepavice su otporne na vodu, suze i znoj, a traju četiri tjedna i ne oštećuju prirodne trepavice.

Sama ugradnja traje dva sata, a cijena je 600 kuna. 

Jelena Rozga zbunjuje veličinom svojih grudi koja se mijenja gotovo svaki dan. Neki su uvjereni kako je operacijom povećala grudi, a neki da samo koristi optičke i vizažističke iluzije. Tajna njezina ponekad bujnog, a ponekad manje bujnog poprsja ipak je u grudnjaku. Jelena poseže za čudotvornim push up grudnjakom koji joj povećava grudi za čak dva broja. Uvijek uzima grudnjak koji je broj manji od onoga koji joj treba kako bi joj dodatno podignuo grudi, a cijena je tek 159 kuna. Jelena za za sad ne bi išla pod nož da poveća grudi jer se snalazi s grudnjakom i optičkim iluzijama, no ne isključuje tu mogućnost u budućnosti. I dok je na estradi korištenje beauty dodataka i pomagala dopušteno, predsjednica bi se možda trebala voditi premisom da je manje više jer njezina prenaglašena šminka može odvraćati pozornost od onoga što govori. 

Politika nije zabava

- U zabavnom je programu dopušteno sve što se tiče šminke, frizure i općenito izgleda - kaže nam jedan vizažist s HTV-a. Estradnjacima je dopušteno i pretjerati jer je za scenski nastup uvijek poželjno isticati se. No ista pravila na HTV-u nikako ne vrijede za informativni program. 

- U informativnom programu šminka je diskretnija i ozbiljnija, nema crvenog ruža, umjetnih trepavica i noktiju te izraženih boja laka za nokte.  Također, frizura je nenametljiva, ne smije smetati licu i trebala bi biti do ramena - rekao nam je vizažist. 

Zbog lokni se Vlatka Pokos (45) nedavno umalo posvađala sa Severinom (42). Voditeljica je optužila splitsku pjevačicu da joj je 'ukrala' zaštitni znak. 

Vlatka već 15 godina nosi kosu boje meda i krupne lokne, a kad je vidjela da je Severina 'skinula' njezin izgled, voditeljica se šokirala.

- Razlika je u samo pet kilograma umetaka koje ima Severina, a Vlatka je prirodna - kažu prijatelji Vlatke koja se godinama frizira u jednom zagrebačkom salonu, u koji ide od dva do tri puta na tjedan. 

Kad ne stigne u salon, kod kuće se uredi figarom čija je cijena oko 300 kuna. Pošto već godinama nosi istu frizuru, izvježbala je sve pokrete pa joj nije problem samoj napraviti lokne po kojima je svi prepoznaju. 

Vlatka se osjeća savršenom

- Oduvijek volim tu malo kovrčavu, više valovitu kosu. Mnogo je lakše otkad koristim figaro, prije sam je morala kovrčati viklerima. Izgrađena sam osoba i nikad nisam bila sklona nekim drastičnim promjenama tako da se osjećam savršeno kakva jesam i kako izgledam - rekla je Vlatka koja se obrušila na umjetni look i popularne dodatke za kosu.

- Kad se te javne žene koje su cijele umjetne skinu, ne znam što im ostane. O svemu umjetnome mislim loše. Žalim muškarce koji su s umjetnim ženama - rekla je Vlatka kojoj ne pada na pamet mijenjati frizuru. 

Severina je, inače, imala osobnog frizera Milu Santinija, koji joj je zbog previše posla u salonu morao otkazati suradnju. 

Bornin umetak stoji 18.000 kuna

Optužbe za 'krađu' loknica nije komentirala. Umjetnim repom hvali se na društvenim mrežama jedna od najbogatijih Hrvatica Borna Rajić (43). U posljednjih nekoliko mjeseci stalno nosi konjski rep. Stavlja umetak od prirodne kose vrijedan čak 18.000 kuna. Riječ je o periki francuskog proizvođača Any d'Avray, koju Borna kupuje na internetu. Može se nabaviti i u nekim pariškim frizerskim salonima te u drugim zemljama zapadne Europe. Otkad se pojavljuje s raskošnim konjskim repom, mnogi su je pitali kako ga radi, a ona se pohvalila da je riječ o skupom umetku. Borna je poznata po tome što se voli brinuti o svome tijelu i kupuje samo luksuzne brendove, a s obzirom na njezino bogatstvo, cijena joj nije problem. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 321
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin