Obavijesti

News

Komentari 33

Mali zmaj i Svjetlo života zovu: Skupljamo hranu za ugrožene!

Mali zmaj i Svjetlo života zovu: Skupljamo hranu za ugrožene!
3

Čitatelji su pokazali veliko srce u našoj božićnoj akciji. Sav novac i stvari došle su u prave ruke. Sada udruge žele uljepšati Uskrs za oko 50 potrebitih obitelji

VIDEO

Udruga Mali zmaj u četvrtak je počela veliku humanitarnu akciju u kojoj želi razveseliti četrdesetak zagrebačkih obitelji. Cilj akcije je prikupljanje hrane i sastojaka za kolače te slatkiša, kako bi se ovog Uskrsa slastice našle i na blagdanskim stolovima socijalno ugroženih. Također, prikuplja se gotova hrana za nekoliko beskućnika, kojima Mali zmaj redovito pomaže.

- Ovim putem pozivamo građane da se uključe i pomognu nam u prikupljanju slatkiša, šećera, ulja, brašna, čokolade za kuhanje i drugih potrepština od kojih se rade kolači. Već su pokazali veliko srce tijekom naše božicne akcije 24anđeli, pa ih molimo da nam i ovaj put pomognu razveseliti one koji sebi i svojoj djeci ne mogu priuštiti sve blagdanske radosti - rekao  je dopredsjednik udruge Mali zmaj Tomislav Palfi.

Podsjetimo, u božićnoj akciji 24anđeli čiji je nositelj bila udruga Mali zmaj, a sudjelovala je i udruga Svjetlo života, čitatelji 24sata prikupili su gotovo 200 paketa hrane, higijenskih potrepština, odjeće i igračaka za 10 obitelji, a donirali su i više od 70.000 kuna.

Svi zainteresirani za sudjelovanje u uskrsnoj akciji mogu se javiti na broj telefona 091 567 0618 ili putem maila info@malizmaj.hr.

Svjetlo života ima akciju za osam obitelji

I udruga Svjetlo života organizira akciju za Uskrs kojom želi razveseliti svoje štićenike. Naziv akcije je "Uskrs u srcima". Ona je usmjerena na osam najugroženijih obitelji, u kojima živi 25 djece, o kojima Svjetlo života brine. U akciji se prikupljaju hranu i higijenske potrepštine (uključujuci pelene veličine 1, 4 i 5). U ovoj akciji udruga ne prikuplja odjeću. Akcija traje od 16.03. do 25.3. 

- Budući da su potrebe velike pozivamo vas da se uključite u što većem broju, i pomognete u skladu sa vašim mogućnostima. Svaka, pa i najmanja pomoć dobro je došla - kaže Lucija Leko iz udruge Svjetlo života. 

Kako bi svima koji žele pomoći i uključiti se u akciju izašli u susret i omogućili da što lakše dođu do udruge Svjetlo života, njihovi volonteri prikupljat će donacije u različitim dijelovima Zagreba. 

Svi zainteresirani za sudjelovanje u uskrsnoj akciji mogu se javiti na broj telefona 097 782 6483. 

PODSJETITE SE KAKO JE PROTEKLA AKCIJA 24ANĐELI

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca