Maloljetnica pobjegla od brata silovatelja, majka je sve znala?

Brat (23) maloljetne djevojke (15) navodno ju je napastovao godinu dana. Pobjegla je od kuće kod majke svog dečka, a policiji je kazala i kako je njena majka sve znala

Mladića (23) s područja Zagreba su u ponedjeljak uhitili zbog sumnje da je duže vrijeme silovao svoju maloljetnu sestru (15), koja je u međuvremenu i zatrudnjela. Protiv njega su pokrenuli kaznenu prijavu, nakon čega mu je određen i jednomjesečni pritvor. Njegova sestra je pobjegla od kuće, a pronašli su je u jednom primorskom gradu.

Večernji list javlja kako je djevojka rekla da više ne može podnijeti seksualno zlostavljanje svog brata, koje je trajalo od prošlog ljeta. Rekla je navodno i kako je njezina majka sve znala cijelo vrijeme, ali joj nije htjela pomoći. U iskazu policiji je navodno rekla i kako joj je majka skakala po trbuhu samo kako bi je natjerala da pobaci. Djevojka je inače trudna tri i pol mjeseca.

Ipak, nije sigurno da je djevojka zatrudnjela s bratom, jer je u vrijeme zlostavljanja bila u vezi s muškarcem (32), kod čije je majke i pobjegla. Njen dečko navodno je jednom zatekao djevojku i njenog brata u autu, a bili su razodjeveni. Nije ništa javio policiji, a ne zna se zašto. Ako se ustanovi da je on imao spolni odnos s maloljetnom djevojkom, i on bi mogao kazneno odgovarati.

>>> Više pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista

Možda vas zanima i ovo:
Message