Obavijesti

News

Komentari 117

Manijak s Facebooka: Silovao je, a tvrdi da mu je zaručnica?

Policija ga sumnjiči da je početkom prosinca na Facebooku upoznao ženu, a potom je počeo nagovarati da mu šalje svoje golišave fotografije. Završio je u pritvoru...

VIDEO

Mjesec dana pritvora dobio je muškarac (28), kojega se sumnjiči da je protupravno zatočio i silovao ženu (25) iz jednog sela. No, on tvrdi da mu je to zaručnica, a ona odbija bilo što komentirati:

- Ona i moj sin žive zajedno godinu i pol dana. Kratko su se poznavali kad ju je doveo kući i rekao da je trudna. Malena sad ima 10 i pol mjeseci - priča majka partnera silovane žene. Dodaje kako je taj dan kad je otišla bebu ostavila njoj na čuvanje. Silovana žena se vratila roditeljima. Optuženi je na Facebooku objavio da mu je žrtva zaručnica. Ona je to odbila komentirati.

Muškarac je pritvoren nakon saslušanja kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i opet to ponoviti. Policija ga sumnjiči da je početkom prosinca na Facebooku upoznao ženu, a potom je počeo nagovarati da mu šalje svoje golišave fotografije. 

Ona mu je prvo poslala fotografiju u grudnjaku. Navodno je zatražio i druge intimne fotografije, koje je ona prvo odbila poslati. Onda ju je ucijenio rekavši da će joj, ako mu ne pošalje druge, na “fejsu” objaviti fotografije koje ima. Ona mu je poslala još intimnije fotografije. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nakon toga zaprijetio joj je da će slike poslati njezinu suprugu, čak i ubiti i nju i njezino dvoje djece ako ne dođe k njemu. Prema optužnici, uplašila se te je pristala otići k njemu. Došao je po nju taksijem u njezino selo. 

Policiji je ispričala da ju je već u taksiju sekusalno zlostavljao jer joj je gurao ruku u gaćice, a to je ponovio i u toaletu na autobusnom kolodvoru dok su čekali autobus. Potom ju je odveo u svoj stan, zatočio je i oduzeo joj mobitel. 

U nekoliko dana, koliko je bila kod njega, navodno ju je tukao šakama po glavi i tijelu te ju više puta na silu skidao i silovao. Iživljavanje je trajalo do 26. prosinca, nakon što je u stan upala policija koja je reagirala na dojavu njezina oca.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 117
VIDEO

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u
Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna
ŠEST SADA, ŠEST KASNIJE

Naši novi vojni avioni slijeću u četvrtak! Koštali su 1,2 milijarde eura, a ugovor je i dalje tajna

Plus+ Stiže šest od 12 aviona. Dva dvosjeda i četiri jednosjeda biti će u novim hangarima na Plesu. Zauvijek će poslati u mirovinu stare MiG-ove 21