Obavijesti

News

Maštate li o ugodnoj, savršenoj kupaonici u svome domu?

Maštate li o ugodnoj, savršenoj kupaonici u svome domu?
11

Odlučili ste opremiti i renovirati kupaonicu, razmišljate na koji način preurediti sanitarije i realizirati zamišljeni projekt, a ništa vam ne pada na pamet i niste sigurni što sve možete pronaći u ponudi?

Kako složiti kupaonicu?


Slaganje kupaonice može biti kompliciran projekt prilikom adaptiranja prostora, ili opremanja novog, pogotovo ako se radi o prostoru manjih dimenzija. Stoga nakon odabira i polaganja željenih pločica, treba razmisliti o funkciji sanitarnog čvora. Ukoliko vaša obitelj ne težit svakodnevnom kupanju u kadi, ili već imate ugrađenu kadu u kući, onda je bolje iskoristiti prostor za ugradnju tuš kabine i kupaonskog namještaja u koji možete odlagati rublje i ostale potrepštine. Na taj način sačuvat ćete puno prostora.

Izvedba tuš panela zajedno s kadom, najpopularnija je kombinacija zbog brzine i načina života, iako zauzima više prostora. Možete obaviti higijenu u relativno kratkom vremenu, ali i uživati u dugim opuštajućim kupkama.

Isto tako, u modernim arhitektonskim riješenjima u objektima gdje postoji višak prostora i živi više članova obitelji sanitarni čvorovi se uvijek odvajaju od kupaonice i kombiniraju sa bideom.


Kako dodati više prostora za odlaganje stvari u kupaonici?


Potražnja kupaonskog prostora u koji možete odlagati stvari, svake je godine sve veća. Zbog toga razmislite o načinu slaganja namještaja s ciljem makismalne iskoristivosti prostora prema vašim potrebama, dodavajući više komada za skladištenje kupanskih predmeta. Veliki i dvokrilni namještaj uvijek je odlična opcija, dok su zidni ormarići i ormarići s ogledalom od velike pomoći, posebno prilikom jutarnje higijene. Ukoliko se radi o kupanici s malim prostornim volumenom, ugradbeni, uski dizajn namještaja i montaža polica uvelike mogu pomoći u uštedi dragocjenog prostora za pohranu toaletnih potrepština. Organizacija je ključ za stvaranje i uštedu na prostoru.


Koje materijale koristiti u kupaonici?


Budući da su formati, opcije i funkcije sanitarija prilično standardne, izbor zanimljivih materijala je ključ za dobivanje željenog estetskog izgleda kupaonice. Keramičke i porculanske pločice daju široku paletu boja, nijanse i stilove za popularano polaganje na pod, a mozaik i dekor pločice su uobičajene za polaganje na zidove i okolo tuševa. Nečistoća može biti izazov za čišćenje, tako da kamen, granit ili pak porculasnke pločice koje imitiraju prirodne materijale s posebnim antibakterijskim svojstvima mogu se koristiti kao alternativa za tuš kabine. Baš kao i u kuhinji, šarene i dekor pločice s uzorcima i ornamentima mogu pomoći oživjeti inače dosadnu kupaonicu. I zadnje ali ne i najmanje važno, ne zaboravite na sanitarnu tehniku! Armature, tuš paneli, masažne tuš kabine, masažne kade i galanterija dolaze u različitim hi-tech varijantama izvedbe, s kromiranim površinama, imitacijama kamena i led rasvjetom, sve to omogućava da dodate dijelić vaše osobnosti u cijeloviti projekt kupaonice.


Kako uljepšati svoju kupaonicu?


Niti jedan projekt nije gotov dok se ne napravi završni „touch“ - u ovome slučaju, dekor kupaonice. Konkretno čak i držač za toaletni papir može uljepšati i pridonjeti završnome dekoru kupaonice. Zbog velike ponude i dostupnosti različitih proizvođača kupanske i dekorativne galanterije možete izabrati baš pravi predmet kako bi objedinili stil i izgled tehnoloških pomagala u kupaonici. Ako imate dovoljno sreće i višak prostora možete dodati koje ogledalo više ili pak ukrasiti zidove sa vodootporniim dekor tapetama. A za one koji traže još više dekora i ljubitelji su prirode, preporučljivo je dodati različite vrste biljaka otpornih na vlagu. Za one koji ne žele napraviti potpunu obnovu, a žele nešto izmjeniti, predlažemo da zamjene kupaonsku galenteriju.


Profi baucentar i EMDE keramika i sanitarije mogu vam pomoći opremiti kupaonicu po želji.

Posjetite novouređene showroom-ove EMDE keramika i sanitarije u Zagrebu, Rijeci i Đakovu.

U ponudi je veliki izbor keramike i sanitarija renomiranih proizvođača, širokog raspona stilova od modernog do klasičnog, uz savjete stručnog i ljubaznog osoblja, cijene prilagođene svakom budžetu.

Iskoristite priliku, Profi baucentar vam do 31.05.2016. daje 10% popusta na kompletan asortiman keramike i sanitarija, plus gratis ljepilo Kerafix za polaganje pločica uz kupovinu pločica iznad 10m2.

Vaš Profi baucentar
Žitnjak, Slavonska avenija 17, Zagreb
www.profibaucentar.hr
E-mail: prodaja@profibaucentar.hr
Besplatni info tel. 08008001


Darujte sebi i svojoj kupaonici izgled kakav zaslužuje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu