Obavijesti

Promo sadržaj

Meblo Trade - novi salon u Zagrebu, King Kross Jankomir

Meblo Trade - novi salon u Zagrebu, King Kross Jankomir
5

Povodom otvorenja novog salona darujemo vas s blagdanskim popustima 15-30% uz brojne poklone i pogodnosti

Meblo Trade sa zadovoljstvom Vas poziva da posjetite novootvoreni salon u King Cross centru na Zagrebačkom Jankomiru. Prošećite po atraktivno uređenom izložbenom prostoru u kojem Vas očekuju programi poznatih brandova poput Calligarisa, Villeroy&Bocha, Sensi Scandie, Astra Cucina, Dona garnitura.

Renomirani talijanski brend Calligaris pokazao je svu raskoš svojih kolekcija stolova i stolica, blagovaona, dnevnih boravaka, asesoara. Posjetom novom Meblo Trade salonu u King Crossu u Zagrebu možete isprobati  moderan i udoban Calligaris asortiman, a bogat izbor boja i materijala uz atraktivan dizajn učinit će atraktivnim vaš interijer.

Ljubitelje Villeroy & Boch asortimana posjetom novom Meblo Trade salonu salonu, pored klasičnih, očekuje i raskošna Božićna kolecija. Raznovrsan izbor kvalitetnih čaša svih vrsta, porculanskih šalica, zdjela, tanjura, pribora za jelo, kao i linije proizvoda specijalizirane za serviranje tjestenine i BBQ jela, a s obzirom na to da je božićno vrijeme u Villeroy & Boch ćete naći predivan poklon za svoje najmilije. Inspirirane božićnim bojama i motivima, oduševit će Vas glazbene kutijice, kuglice za božićno drvce, posude za medenjake i poklon setovi od najkvalitetnijeg porculana.

Astra cucine nude Vam bogat izbor kuhinja, od tradicionalnih do klasičnih, U bojama po mjeri interijera i od najkvalitetnijih materijala, a Meblo Trade stručni savjetnici izradit će projekt kuhinje, za stvaranje savršenog, praktičnog i stilskog ambijenta u kojem ćete pripremati svoja omiljena jela.

Kako bi svaki kutak Vašeg doma opremljen kvalitetnim namještajem tu su ortopedski madraci i ručno izrađeni kreveti Sensi Scandia. Premium proizvodi izrađeni od najboljih prirodnih materijala poput vune, lana i pamuka te sa višestrukim slojevima džepićastih opruga daju optimalnu potporu tijelu i omogućavaju odmor i neometan san.

Garniture za sjedenje su fleksibilne, sa ležajem za svakodnevno spavnanje ili fiksne, rafiniranog dizajna i raskošnih boja i dezena. Vrhunsku udobnost garantiraju raskošni jastuci  i punila garnitura, idealni za udobno sjedenje, odmor i druženje.

Posjetite novi Meblo Trade salon na adresi King Cross Jankomir, Velimira Škorpika 34, Zagreb, tel. 01/ 550 6771 ,  detaljnije  na www.meblo.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve