Obavijesti

News

Komentari 138

'Medicinska sestra grabila je djecu za lice i vukla ih za noge'

'Medicinska sestra grabila je djecu za lice i vukla ih za noge'
2

Ovo je samo dio izjave Zagrepčanke Dijane koja na Facebooku objavila da je, slučajno, u Specijalnoj bolnici Goljak svjedočila scenama u kojima medicinska sestra maltretira dječicu...

VIDEO

Držala je dječaka za noge naglavačke i vukla po podu, zavezanog u sjedalici. Curicu koja se bunila grubo je prebacila preko ruke i kao vreću odnijela u sobu.

Ovo je samo dio izjave Zagrepčanke Dijane Sajko koja na Facebooku objavila da je, sasvim slučajno, u Specijalnoj bolnici Goljak svjedočila scenama u kojima medicinska sestra maltretira i zlostavlja dječicu s poteškoćama u razvoju. Dijana je sa svojim djetetom čekala ispred liječničke ordinacije kad je, kaže, uočila u sobi ovaj šokantan prizor. Djecu u dobi od 3 do 4 godine djelatnice su pripremale za ručak, a jedna ih je grubo zlostavljala.

- Jedno je dijete sjedilo u groznom, savinutom položaju na stolici i pokušavalo dohvatiti stol. Djelatnica je došla do njega, stisnula ga snažno za lice, proderala se i bacila mu glavu u stranu. Zgrabila ga je sa stolice, bacila na sjedalicu na podu, zavezala i onda ga uhvatila za noge da mu glava visi naglavačke. 

Na kraju ga je nogom šutnula u sjedalicu - priča Dijana koja je reagirala, upala u tu prostoriju i govorila djelatnici da ostavi djecu na miru. Ta je djelatnica, kaže, ostala iznenađena jer nije očekivala da netko vidi njezine postupke, a potom je odgovorila: “Nije vam to njima ništa”.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Dijana je isti dan napisala prijavu ravnateljici Goljaka, prim.dr. Katarini Bošnjak Nađ, koja kaže da je zgrožena samom mogućnošću da se netko u bolnici ovako ophodi s djecom. 

Ravnateljica je odmah pozvala Dijanu Sajko na sastanak te kaže da će učiniti sve da se ustanovi tko je djelatnica koju je Dijana slučajno vidjela i što se točno događalo na predškolskom odjelu. Obavijest o događaju poslana je svim stručnim službama bolnice i intenzivno se radi na tome da se utvrdi što se događalo.

 

Jucer sam vidjela nesto prestrasno i s obzirom da sumnjam da ce prigovor koji sam im poslala ista promijeniti, odlucila...

Posted by Dijana Sajko on 15. ožujka 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 138
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1