Obavijesti

News

Komentari 83

Ministar Vrdoljak: Ovo je sada dno koje smo morali dotaći

Ministar Vrdoljak: Ovo je sada dno koje smo morali dotaći
1

Ja očekujem da će 2013. sigurno biti u plusu - rekao je ministar Ivan Vrdoljak u Novom Marofu kada su ga pitali o padu BDP-a i preporukama MMF-a

VIDEO

Mišljenje je ministra Ivana Vrdoljaka da će 2013. godina biti prekretnica u hrvatskom gospodarstvu, te da je nužno vratiti povjerenje građana, piše HRT.

- Ovo je sada dno koje smo morali dotaći i čovjek kada dotakne dno onda se odgurne i ja očekujem da će 2013. sigurno biti u plusu - rekao je ministar u Novom Marofu kada su ga pitali o padu BDP-a i preporukama MMF-a. 

Osvrnuo se i na najave da SDP odustaje od poreza na nekretnine te objasnio da je stav HNS-a da se s tim pričeka neko vrijeme, te da se o prijedlogu Zakona dobro porazgovara.

- Naš je stav da se za vrijeme gospodarskog pada ne može ići u nove poreze i opterećenja. Na dobrom smo putu da dobro i pametno pripremimo prijedlog novog zakona, a do tada će doći i do gospodarskog rasta. Tada ćemo znati bolje s kojim iznosima ići s porezom -  rekao je ministar. 

Dodao je da odnosi u koaliciji nisu narušeni, a nisu ni bili.

Dati će sve od sebe da zadrži zdravo tkivo u Varteksu i Coningu

Nažalost, objasnio je, velik broj tvrtki u Hrvatskoj je u problemima, a među njima su i Varteks i Coning. Zajedno s Varteksom se traži rješenje koje bi tvrtki kratkoročno omogućilo da prevlada aktualne probleme, a nakon toga bi se s HBOR-om i bankama trebali stvoriti dugoročni uvjeti opstanka tvrtke. 

U slučaju Coninga, pokušat će vidjeti koje je zdravo tkivo tvrtke i koje ima mogućnost opstanka, a obećao je da će dati sve od sebe da zadrži zdravo tkivo i u Varteksu i u Coningu, ali i u ostalim tvrtkama koje su u sličnim problemima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...