Obavijesti

News

Komentari 0

Mislio da je šala: Poklon bon od 10.000 kuna ide u Međimurje

Mislio da je šala: Poklon bon od 10.000 kuna ide u Međimurje
1

U prostorijama redakcije 24sata izvukli smo tri dobitnika igre “Igraj uz 24sata”. Poklon bon osvojio je Saša Bogdan, jednu kuhinju osvojila je Mara Hrenar iz V. Gorice, a drugu Ankica Jureša iz Krapinskih Toplica

VIDEO

Dobar dan, jesam li dobila gospodina Bogdana? Čitate li 24sata? Jeste li možda u zadnje vrijeme igrali neku nagradnu igru? Osvojili ste poklon bon od 10.000 kuna, rekla je Ecija Ivušić.

Poznata voditeljica u ponedjeljak poslijepodne u prostorijama redakcije 24sata izvlačila je dobitnike u nagradnoj igri “Igraj uz 24sata”. Poklon bon vrijedan 10.000 kuna osvojio je Saša Bogdan (27) iz Selnice. Lijepa voditeljica odmah je nazvala našeg sretnog dobitnika i čestitala mu na osvojenoj nagradi. Izvlačenje se uživo moglo pratiti na Facebook stranici “24sata video”.

- Nisam još razmišljao na što ću potrošiti nagradu. Uvijek igram sve nagradne igre u 24sata, a ovo mi je prvi dobitak - rekao nam je Saša kad smo ga nazvali i pojasnio kako živi u mjestu Donji Koncovčak, koje se nalazi u sastavu općine Selnica u Međimurskoj županiji.

Još je bio pod dojmom zbog osvojene nagrade, pa je dodao kako je ispočetka mislio da ga netko zafrkava, ali da mu je osvajanje vrijedne nagrade svakako pozitivan šok.

- Otac je pretplatnik 24sata oko godinu dana. Igrao sam i na roditelje, a na kraju sam nagradu dobio ja. Ovaj put je uspjelo, a sigurno ću i dalje pokušavati osvojiti nagrade - kaže Saša. Zaključuje kako svatko u obitelji voli određene teme u 24sata, a on najviše čita sport te priloge o hrani i automobilima koji se nalaze u sredini novina. Ecija je jučer također izvukla dobitnike dviju kuhinja. Kuhinju vrijednu nešto više od 31.000 kuna osvojila je Mara Hrenar iz Velike Gorice, a drugu, vrijednu 29.000 kuna, osvojila je Ankica Jureša iz Krapinskih Toplica. Čestitamo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici