Obavijesti

News

Komentari 6

Misteriozni jezivi slučaj: Majci u stanu našli tijela četiri smrznute bebe. Odlučili da joj neće suditi!

Misteriozni jezivi slučaj: Majci u stanu našli tijela četiri smrznute bebe. Odlučili da joj neće suditi!

'Ne može se dokazati da su bebe ikad bile žive i ne vjerujemo da majka može izdržati suđenje. Nikad nećemo znati točno gdje ili kada su bebe rođene, jesu li rođene žive niti što im se točno dogodilo'

VIDEO

Ovo je jedna od najsloženijih, najneobičnijih i najzbunjujućih istraga s kojom se moj ured ikad susreo, rekao je okružni tužitelj Suffolka Kevin Hayden, prenosi The Boston Globe. Dodao je kako ne vjeruje da se slučaj protiv majke Alexis Aldamir, kod koje su prije više od godinu dana u zamrzivaču stana u Bostonu pronašli tijela četvero beba, može dovesti do suđenja, piše CBS. Zato tužitelji neće ni podizati optužnicu u ovom misterioznom slučaju za koji se možda nikad neće doznati što se zapravo dogodilo.

Halo, policija, dođite brzo

Alexis Aldamir radila je u računovodstvu firme u Bostonu od 1980. do 2021. Kolege su je opisale kao vrijednu radnicu koja je rijetko koristila pravo na odmor. Rekli su i da je bila sklona nositi jako široku odjeću bez ozbira koje je godišnje doba. Tvrde da nitko nije znao da je trudna. Bostonska policija primila je 17. studenoga 2022. godine poziv da su u stanu tijela četiri bebe. Pozvali su ih Aldamirin brat i njegova supruga koji su došli čistiti stan.

Bebe su pronašli u kutijama od cipela i bile su umotane u foliju i stavljene u zamrzivač. Sve su još imale pričvršćene pupčane vrpce. DNK test je utvrdio da je Aldamir majka, a identificiran je i otac, ali on je umro 2011. godine. Uzrok smrti u istrazi su naveli kao 'neutvrđen'. Medicinski istražitelj nije mogao utvrdili jesu li rođene žive niti koliko su dugo bile u zamrzivaču.

Neće optužiti majku

Na tijelima nije bilo znakova ozljeda ili traumoa, kao ni znakova hrane ili mlijeka u njihovim želucima. Kad su priveli majku, djelovala je zbunjeno. Nije znala gdje je niti je razumjela s kim razgovara. Sad živi u zdravstvenoj ustanovi.

Tužitelji su objasnili zašto neće podizati optužnicu.

- Ne može se dokazati da su bebe ikad bile žive i ne vjerujemo da majka može izdržati suđenje. Nikad nećemo znati točno gdje ili kada su bebe rođene, jesu li rođene žive niti što im se točno dogodilo. Nećemo saznati ni kako je Alexis skrivala trudnoću niti zašto je to učinila - objasnio je tužitelj.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku:  Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...
VELIKA PROGNOZA ZA VIKEND

Nova runda saharskog pijeska stiže nad Hrvatsku: Nebo će se zamutiti, evo kad se očekuje...

Zbog saharskog pijeska u višim slojevima atmosfere nebo će biti mutno žućkaste boje. Do sredine idućeg tjedna promjenljivo, red kiše. red sunca...

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja
ODSJEDNI KOD MINISTRA

FOTO Pogledajte luksuznu vilu novog ministra turizma. Zaradio 59.000 eura od iznajmljivanja

Prema podacima iz imovinske kartice koju je zadnji put mijenjao u veljači ove godine, ministar godišnje od najma ove vile zaradi 59.000 eura. Vila je već bukirana za cijelu sezonu sve do početka listopada
DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali
MALI IVAN JOŠ JE U BOLNICI

DOZNAJEMO Beba koju su našli u Zaprešiću ide u Nazorovu. Ravnateljica: Jučer su nas zvali

Dijete se i dalje nalazi u bolnici, a nakon otpusta iz bolnice, djetetu se priznaje usluga smještaja u adekvatnu udomiteljsku obitelj ili ustanovu socijalne skrbi - odgovorili su za 24sata iz Hrvatskog zavoda za socijalni rad.