Obavijesti

News

Komentari 219

Strava kod Trogira: Prolaznik čuo očajne povike i šokirao se

Strava kod Trogira: Prolaznik čuo očajne povike i šokirao se
4

Na području mjesta Vrsine kod Marine nedaleko od Trogira mladić (20) je propucan iz vatrenog oružja, a zatim bačen u bunar. Zapomaganje je čuo slučajni prolaznik...

VIDEO

Na području mjesta Vrsine 15-ak kilometara od Trogira, u "rimskom bunaru", slučajni prolaznik u subotu oko 13.30 sati pronašao je 20-godišnjeg mladića koji je imao 10 ustrijelnih rana.

POGLEDAJTE VIDEO:

Više puta propucane su mu ruke i noge, dok je jednu ustrijelnu ranu imao na prstištu. Zapomagao je da mu netko pomogne. Mladić koji ga je čuo i našao išao je prošetati sa psom na to brdo iznad Vrsina. Čuo je očajne povike i šokirao se prizorom. Odmah je poznao policiju i Hitnu pomoć koji su dojurili na mjesto.

Izvukli su ga i odvezli u bolnicu gdje je operiran tijekom poslijepodneva. Kako doznajemo, nije životno ugrožen, no da nije naišao mladić sa psom, tko zna kako bi priča okončala.

Cijela drama navodno je započela nešto ranije u Kaštelima odakle je, kako doznajemo, i ustrijeljeni mladić. Više maskiranih mladića navodno su mu prebacili kapuljaču preko glave, pretukli ga, a potom utrpali u prtljažnik i odvezli se na brdo iznad Vrsina. Policijski očevid na tom mjestu trajao je do 18 sati, istražitelji su tražili čahure i ostale tragove koji bi im pomogli u potrazi za počiniteljima.

Ustrijeljeni mladić navodno je ranije imao problema sa zakonom, i to što se tiče zlouporabe opojnih droga, a prema svemu sudeći, do svega je došlo zbog dugova vezanih za drogu. Policiji, koja je s njim razgovarala u bolnici, navodno je rekao da ne zna tko ga je napao.

Kako doznajemo, mladić koji je pronašao ustrijeljenog u potpunom je šoku zbog svega što je proživio taj dan, kao i brojni mještani s kojima smo razgovarali. Kažu nam kako rijetko tko ima nekakav razlog da ide na brdo iznad Vrsina, posebice zimi. Od mjesta zločina do prvih kuća ima nekoliko kilometara.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 219
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa