Obavijesti

News

Komentari 119

'Mlatio me mjesecima i prijetio, a ja sam šutjela i vjerovala mu'

'Mlatio me mjesecima i prijetio, a ja sam šutjela i vjerovala mu'
1

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je njen dečko Šime Simon Šiklić, i nedjelju gušio i lakše ozlijedio, priznala je kako to nije bilo prvi put da je nasrnuo na nju...

VIDEO

Bivša košarkašica Milica Dabović, koju je njen dečko Šime Simon Šiklić, i nedjelju gušio i lakše ozlijedio, priznala je kako to nije bilo prvi put da je nasrnuo na nju.

Tvrdi i da joj je Simon prijetio ubojstvom ako ga prijavi policiji.

- Za vrijeme veze me je ubijao od batina i stalno mi krao novac. Auto koji je vozio je u vlasništvu mog oca i bio je dogovor da ga proda. Taj auto mi nismo vidjeli već tri-četiri mjeseca, nismo vidjeli ni novac od prodaje tog auta. Otac je otišao prijaviti nestanak automobila, ispričala je Milica za Alo i nastavila šokantnim svjedočenjem:

- Nisu ovo prve batine, znao me mjesecima mlatiti. Samo sam šutjela i vjerovala da se čovjek može promijeniti. Vjerovala sam da će vratiti sve što mi je uzeo, vjerovala sam u bolje sutra, ali to se nije dogodilo. Roditelji su mi rekli: 'Hvala bogu da si ga konačno prijavila' jer znali su da me tuče posljednjih godinu i pol dana. 

'Morala sam šutjeti, prijetio je mojoj obitelji'

Milica kaže kako je, zbog prijetnji, morala šutjeti. Trpjela je i skrivala modrice od javnosti, a Simon je, kako tvrdi, prijetio da će joj ubiti i obitelj ako otkrije da ju zlostavlja. 

- Ovo su mu posljednji trenuci slobode, a ja ga se trudim strpati iza rešetaka jer to zaslužuje nakon svega što mi je učinio. Ne vraća se u svoj grad zato što mu tamo već prijete da će ga ubiti - kaže Milica.

Dabovićeva tvrdi i da joj je bivši dečko uzimao novac koji joj nikad nije vratio.

- Samo sam ga molila da mi vrati novac koji mi, otkad smo skupa, uzima i troši. Samo sam ga to molila. To je negdje oko 100.000 eura, uzeo mi je sat koji sam platila, auto, bankovnu karticu, a gotovinu koji sam imala u novčaniku je redovno uzimao, kaže Milica i dodaje kako joj je dečku uzimao i drogu te da nije znala da to radi. Ipak, priznala je kako je jednom vidjela da je uzeo crtu u stanu. 

Simon: Da sam je zaista tukao, otkinuo bih joj glavu

Prozvani Šime Šiklić Simon tvrdi da je s Milicom prekinuo prije dva tjedna te da je u zajednički stan samo došao pokupiti stvar. No, onda je došlo do sukoba:

- Milica me počela grebati i napadati, u samoobrani sam je odgurnuo od sebe.

Na Miličine optužbe da joj duguje 100.000 eura, kao i da je koristio narkotike, Simon kaže:

- To su gluposti i ne želim to komentirati jer to nije tema ovog slučaja, a i nije istina.

Za Kurir je pak izjavio kako bi joj, da ju je stvarno tukao, "otkinuo glavu". Dodao je i da na tijelu ima više rana od nje.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.