Obavijesti

News

Komentari 50

Model se narugao ženi pa su joj stotine žena pripremile osvetu

Model se narugao ženi pa su joj  stotine žena pripremile osvetu

Model Dani Mathers našla se usred skandala kad je prošlog tjedna postavila sliku iz teretane na kojoj se ruga starijoj goloj ženi iza sebe, a danas joj stotine gnjevnih žena šalje svoje slike

VIDEO

Playboyjev model Dani Mathers se rugala ženi u teretani zbog njenog izgleda i uz njenu sliku napisala da "sad taj prizor ne može izbiti iz glave", prenosi Distractify. Zbog toga je dobila otkaz, protjerana je iz teretane, zadobila je policijsku prijavu i uz sve to, stotine gnjevnih žena joj svakodnevno šalje svoje slike. 

Christine je veteranka američke vojske koja vodi Facebook stranicu Delicate Flower. Na tu stranicu je postavila svoju fotografiju uz poruku:

Draga Dani Mathers,

Dosad su sigurno svi moji prijatelji vidjeli tvoju fotografiju gole žene u teretani. Prije mjesec dana, dok sam se presvlačila u odjeću za trening i bila odjevena samo u tenisice, donje rublje i obruč za kosu, muž me fotografirao, a ja sam pozirala iz zabave i apsurdnosti takve odjevne kombinacije. Kasnije sam ga molila da izbriše tu sliku jer mi se nije sviđalo kako izgledam. On se samo nasmijao i rekao: "Ja mislim da si prekrasna". Dopustila sam mu da je zadrži. 

Ovako stoje stvari: Ti si možda Playboyjev model, ali ne vježbamo svi da bi izgledali "atraktivno", neki vježbaju da bi se osjećali dobro u svom tijelu. To je i žena sa fotografije pokušavala, a ti si je posramila. Tebe može biti sram. Kladim se da mogu natjerati barem 100 žena da objave svoje fotografije njihovih prekrasnih tijela i bez obzira na dob, liniju, rasu sve će biti ljepše od ružnoće koju si ti pokazala u svojoj objavi.

Tako da, Dani, predstavljam ti svojih 88 kilograma i 180 centimetara nesavršenog ponosnog tijela.

#SvaTijelaSuLijepa

Njen primjer su slijedile mnoge žene pa je Dani svakodnevno "morala gledati" njihova "nesavršena tijela". Zbog toga je izbrisala sve svoje profile s društvenih mreža.

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"