Obavijesti

News

Komentari 15

Most je podržao imenovanje novog šefa obavještajne službe

Most je podržao imenovanje  novog šefa obavještajne službe
1

NEMAJ INFORMACIJA: Iako novi ravnatelj nema potporu vladajućih, Šimić smatra kako to ne znači apsolutno neslaganje ili protivljenje već samo odraz njihovog stava

VIDEO

Miroslav Šimić, predsjednik Kluba zastupnika Mosta komentirao je imenovanje Markića za šefa obavještajne službe te da tu odluku podržavaju.

- Što se tiče izbora gospodina Markića, drago nam je što je ta trakavica završena jučer. Mi smo odlučili podržati oko čega su se i predsjednica i premijer usuglasili. Što se tiče bivšeg ravnatelja Lozančića, o tome za sad znamo samo iz medija, možemo reći da ima pravo na svoju odluku i da je za nas prirodno da osoba koja niz godina na vrhu obavještajne zajednice nakon toga ne treba završiti na ulici - rekao je.

Što se tiče informacija o kršenju zakona bivšeg ravnatelja Lozančića kazao je kako zastupnici iz Mosta nemaju puno informacija o tome. Iako novi ravnatelj nema potporu vladajućih, Šimić smatra kako to ne znači apsolutno neslaganje ili protivljenje već samo odraz njihovog stava. Na odboru su mogli izraziti svoje mišljenje, ali takva su pravila, kaže, da to ne utječe na krajnji rezultat.

- Mi imamo premalo informacija o svemu tome. Najviše informacija imaju predsjednica i premijer i na kraju krajeva svatko do njih ima pravo na svoje ovlasti  i odluku. Svatko u skladu sa svojim ovlastima može povući poteze. Premijer ima ovlasti, što se tiče Lozančića, da napravi što god želi. Mi odluke premijera namjeravamo poštovati - rekao je.
 
Osvrnuo se i na sukobe između Mosta i HDZ-a.

- Što se tiče povremenih napetosti mislim da su dobre u određenoj mjeri za cijelo društvo i da mi kao partneri imamo povjerenje, ali i da se nadziremo međusobno - rekao je Šimić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu