Obavijesti

News

Komentari 64

Nesreća na A1 kod Pirovca: Jedan poginuli, troje ozlijeđeno

Nesreća na A1 kod Pirovca: Jedan poginuli, troje ozlijeđeno
28

Prema prvim informacijama s mjesta događaja, u prometnoj nesreći sudjelovalo je samo jedno vozilo i to Toyota zadarskih registracija, a okolnosti nesreće utvrdit će se očevidom

VIDEO

Jedna osoba je smrtno stradala, a još su tri ozlijeđene u teškoj prometnoj nesreći koja se par minuta iza 15.30 sati dogodila na autocesti A1 kod čvora Pirovac. U nesreći je sudjelovalo samo jedno vozilo i to Toyota zadarskih registracija.

Smrtno stradala osoba preminula je na mjestu događaja, a ozlijeđeni su prebačeni u šibensku Opću bolnicu. Očevid na mjestu događaja provodi dežurni županijski državni odvjetnik iz Šibenika. Iz Hrvatskog autokluba (HAK) kažu da se zbog prometne nesreće na autocesti A1 na čvoru Pirovac (300. km) u oba smjera vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:24

Zbog nesreće vozi se jednim trakom

Promet je pojačan na pojedinim dionicama autocesta u smjeru unutrašnjosti, duž jadranske obale, na cestama u Istri, na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru zapada te na graničnim prijelazima.

Kako je izvijestio Hrvatski autoklub (HAK) u 16.30 sati, zbog prometne nesreće na autocesti A1 na čvoru Pirovac (300. km) u smjeru Splita vozi se jednim trakom, uz ograničenje brzine na 40 km/h. 

Na graničnim prijelazima čeka se od 15 do 45 minuta. Prema dojavi MUP-a stanje na graničnim prijelazima u 14 sati je bilo: GP Pasjak - ulaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 15 minuta, izlaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 45 minuta; GP Kaštel - ulaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 25 minuta, izlaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 25 minuta; GP Plovanija - izlaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 15 minuta; GP Maljevac - ulaz - promet osobnih vozila pojačanog intenziteta - čekanje oko 15 minuta.

Zbog blagdana i produženenog vikenda u Austriji očekuje se pojačan promet na ulasku i izlasku iz Hrvatske, no otvoren je maksimalan broj ulaznih i izlaznih traka. 

Na cestama gdje se zbog radova vozi uz privremenu regulaciju moguće su povremene smetnje i vožnja u koloni. Vozače se poziva na strpljenje i poštivanje propisanih zabrana i ograničenja.

Zbog automobilističke utrke zatvorena je Avenija Dubrovnik u Zagrebu, na dijelu od Avenije Većeslava Holjevca do ulice Radoslava Cimermana u oba smjera, do ponedjeljka do 4 sata
U pomorskom prometu nema poteškoća.

U Zagrebu se motociklist zabio u ženu

Na Selskoj cesti kod kućnog broja 52 u Zagrebu u nedjelju u 14.25 motociklist se zaletio u ženu. Oboje su ozlijeđeni i prevezeni u bolnicu.

Policijski očevid je u tijeku.

Zagreb: Motociklist udario ženu na pješačkom, oboje završili u bolnici Reporter: Luka Negovetić

Posted by 24sata on Sunday, 4 June 2017

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:23
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku
NEVRIJEME U SLAVONIJI

VIDEO Heroj iz Sl. Broda: Spasio je čovjeka koji je zapeo u poplavljenom podvožnjaku

Hrvoje Mužević nedavno je preživio moždani udar, skinuo više od 50 kila, a njegova doga Darko prošlog tjedna osvajao je titule na Svjetskoj izložbu pasa
VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra
PROGNOZA

VIDEO Oluja jučer pogodila dio Hrvatske, Sl. Brod potopljen... Evo što nas čeka danas i sutra

Promjenjivo do pretežno oblačno s mjestimičnom kišom većinom u unutrašnjosti. Češća sunčana razdoblja očekuju se na Jadranu, prognoza je DHMZ-a za petak. Subota izgleda nešto malo bolje