• Članak
  • Komentari 12
  • Share 2
  • Tweet

Mračne seksi tajne hrvatskih pohotnika i neobjavljena pisma

Što sve pali Hrvate? Seks savjetnica i kolumnistica Milana Vuković Runjić otkriva najmračnije tajne čitatelja koje dosad nije objavila zbog njihove skandaloznosti...

Ponedjeljak, 23. 5. 2011. u 19:00    Piše: Milana Vuković Runjić
Mračne seksi tajne hrvatskih pohotnika i neobjavljena pisma PIXELL Nekima nije jasno da brak ne opravdava nasilan seks

U proteklih godinu dana ponekad su mi stizala pisma koja su skrivala pomalo zastrašujuće tajne ljubavnih i seksualnih života naših čitatelja. 

Vjerojatno je to bio razlog što sam ih se nećkala objaviti, jer, činilo mi se da bi mogla uznemiriti one koji ih čitaju i pokušavaju u njima pronaći neku sličnost s vlastitim životom. Uz to, na neke se situacije ne može baš ništa reći, osim iskazati zgađenost i neodobravanje, što pak nije korektno prema onome tko ih je napisao. 

Nedavno je jedna čitateljica kritizirala ‘permisivnost’ koju sam iskazala u nekom odgovoru na pismo o analnom seksu. Analni seks je neprirodan, kaže ona, i prakticiraju ga homoseksualci, koji su također neprirodni.

>>> Više pročitajte u 24sataExpressu

Tagovi: seks, savjeti, pisma, milana vuković-runjić

Izdvojeni komentari 12 komentara Pogledaj sve komentare
23.05.2011., 20:04

kontrazla: A kolko sam ja tek nenormalan kaj čitam ovakav debilni tekst...

23.05.2011., 21:28

sparkle: Ah...neće naš narod mentalno stasati još nekoliko stoljeća da bi razumijeli ljudsku seksualnost i naučili uživati u njoj kao takvoj bez tabua, shvativši razliku između nećega što nije normalno i nećega što bismo nazvali preverznim. I ne znam zašto nekoga smeta što netko drugi prakticira ovo ili ono, koga briga tko ima kakve prohtjeve u krevetu. ne znaći da je taj netko i loša osoba. Sasvim vjerovatno je posve normalna osoba koja nije isfrustrirana nametnutim granicama i živi mirno i smireno, za razliku od onih koji šute i čuvaju svoje tajne i nikada ne dožive ispunjenje na jedan posve ljudski naćin. Dokle god nećije skolonosti ne ugrožavaju nekoga drugoga na neki naćin, bilo po zdravlje, bilo po zakonu...a Bože mili tko voli, nek izvoli. ... prikaži sve

23.05.2011., 21:05

.brangelina: prekrasna ženska na slici.... odlična frizura...

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar