Obavijesti

News

Komentari 17

Muškarac u mahnitom pohodu Zaostrogom razbijao i prijetio

Zbog napada nožem, razbijanja crijepova, uništavanja automobila i pokušaja napada na policajca kojima je prijetio zamahujući građevinskim krampom, uhićen je 69-godišnjak

VIDEO

Zbog napada nožem, razbijanja crijepova, uništavanja automobila i pokušaja napada na policajca kojima je prijetio zamahujući građevinskim krampom, uhićen je 69-godišnjak.

Drama je počela u noći na utorak, oko 2.30 sati u mjestu Zaostrog Stari. Uhićeni je prvo nožem i fizički nasrnuo na 61-godišnjaka u njegovoj kući i nanio mu više porezotina po rukama i leđima no srećom nanio mu je samo lakše ozljede. Potom je kamenjem razbio crijepove na kući 61-godišnjaka, te razbio stakla, retrovizore i svjetla na pet parkiranih vozila u neposrednoj blizini.

Nakon što su ga policajci pronašli, 69-godišnjak im je prijetio te ih pokušao napasti građevinskim krampom. Korištenjem sredstava prisile savladan je i priveden u policijsku postaju.

Kriminalističkim istraživanjem se sumnjiči da je u uništavalačkom pohodu pričinio štetu od 80 tisuća kuna te da je izazvao manji požar na otvorenom prostoru.

Protiv njega je podnijeta kaznena prijava za tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, oštećenja tuđe stvari i napad na službenu osobu. Predan je pritvorskom nadzorniku.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva
IZBORI 2024.

HDZ i DP formirali novu Vladu: Raspodijelili su ministarstva

Na sastanku pregovaračkih timova Hrvatske demokratske zajednice i Domovinskog pokreta postignuto je suglasje u vezi s formiranjem nove parlamentarne većine, kao i u vezi sa strukturom buduće Vlade
'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću
SPOMINJE I 'ČUVARA SUHOG ZLATA'

'To može samo ljubav': Kosor se oglasila nakon novih izjava Milorada Pupovca o Plenkoviću

Podsjećamo, Pupovac je gostujući na N1 televiziji kazao kako Andrej Plenković nije imao drugog izbora, kako je Zoran Milanović krenuo normalno, a završio abnormalno...