Obavijesti

Promo sadržaj

Nagradni natječaj "5 proljetnih stilova" - pročitaj pravila

Nagradni natječaj "5 proljetnih stilova" - pročitaj pravila
1

Od 19. do 30. travnja imat ćete priliku osvojiti poklon bon od 2.500 kuna na poklon kartici Arena Centra Zagreb! U nastavku pročitajte pravila nagradnog natječaja!

VIDEO

ORGANIZATOR

Priređivač nagradnog natječaja  pod nazivom "5 proljetnih stilova"  je 24sata d.o.o., Zagreb, Oreškovićeva 3d, OIB:78093047651 suradnji s ARENA CENTER ZAGREB d.o.o., OIB: 83997642580.

TRAJANJE NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traži odgovor na nagradno pitanje: „"Koji vam se od 5 proljetnih stilova najviše sviđa i zašto".
Nagradni natječaj traje od 19. travnja 2017. godine u 13:00 h do 30. travnja 2017. godine u 15:00 h.

Pravila nagradnog natječaja počinju vrijediti kada budu objavljena na https://www.24sata.hr

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR

  • 1 x 2.500,00 kn na poklon kartici Arena Centra

Nagradu nije moguće zamijeniti za novac. Vrijednost nagrade izražena je s PDV-om.

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA

U nagradnom natječaju mogu sudjelovati svi koji uz svoje potpune podatke odgovore na nagradno pitanje "Koji vam je stilova najbolji i zašto?". 

Nagradu dobiva najkreativniji odgovor na pitanje "Koji vam je stil najbolji i zašto?".

Podatke i odgovor čitatelji upisuju unutar kontaktnog obrasca koji že se nalaziti na portalima:

          http://24sata.hr/

          http://budiin.24sata.hr/

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA

Natječaj traje do 30. travnja 2017., nakon čega slijedi odabir najboljih odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora.

Autor najboljeg odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja.

PREUZIMANJE NAGRADE

Dobitnik ovog natječaja bit će obaviješten o dobitku nagrade e-maila u roku od 2 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 2 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj.

Prihvaćanjem ovih Pravila, svi sudionici ovog natječaja, daju u korist pravo isključivog iskorištavanja autorskih prava na prijavljene radove i to na način da ovlašćuju Organizatora da prijavljene uratke oglašavaju u medijima u svrhu promocije, tijekom neograničenog vremena u neograničenoj nakladi i broju izdanja na cijelom teritoriju Republike Hrvatske, sukladno ovim Pravilima te na online kanalima. Sudionici nagradnog natječaja prihvaćaju da se svi podaci i materijali dobiveni tijekom prijave na nagradni natječaj iskoriste u promotivne svrhe i promociju 24sata d.o.o. i Arena Centar Zagreb d.o.o..

Organizator sve prijavljene materijale uz potrebne dorade mogu koristiti za oglašavanje u svim medijima (televizija, novine, internet...).
Sudionici se prijavom na natječaj odriču bilo kakvih daljnjih potraživanja prema Organozatoru po bilo kakvoj osnovi.

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci
PROMO

JGL nudi više radnih mjesta u novim pogonima u Rijeci

JGL, vodeća farmaceutska kompanija u domaćem vlasništvu, oglasila je veći broj radnih mjesta na različitim pozicijama. To su: Operater pripreme materijala za proizvodnju, Operater u farmaceutskoj proizvodnji i Operater na poslovima čišćenja i dezinfekcije u sterilnoj proizvodnji.

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“
PROMO

Vidovnjakinja Sandra nas vraća na „pravi put“

Ako vas more ljubavne, financijske, zdravstvene ili poslovne brige, znajte da je vidovnjakinja Sandra ovdje za vas! Bilo da ste u Hrvatskoj ili inozemstvu, Sandrinom „kirurški preciznom“ Daru vidovitosti neće promaknuti fini detalji iz vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti!
Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir
PROMO

Uzbudljive vijesti iz Zagreba – Grand May Texas Hold'em turnir

Ukoliko ste strastveni ljubitelj pokera i u potrazi za nezaboravnim turnirskim iskustvom, ne propustite priliku da se pridružite Elitnoj seriji Texas Hold’em Pokera u Grand Casinu Admiral!