Obavijesti

News

Komentari 81

Najviše vole putovati: Alvarez III. i fatalna Olena ludo se vole

Najviše vole putovati:  Alvarez III. i fatalna Olena ludo se vole
6

Nije poznato je li lijepa Olena stigla u Zagreb sa suprugom koji će pokušati spasiti Agrokor, no nije ni isključeno da će mu se u nekom trenutku pridružiti

VIDEO

Zapamtite moje ime, govori u videu mlađahna ukrajinska manekenka Olena Labunets, a čini se da je bila itekako vidovita.

Iako je video nastao prije šest godina, ove godine njezino bi se ime moglo dobro urezati u pamćenje četiri milijuna Hrvata. Naime, sad već bivša manekenka druga je supruga Antonija Alvareza III., u čijim je rukama sudbina cijele zemlje. Nije poznato je li lijepa Olena stigla u Zagreb sa suprugom koji će pokušati spasiti Agrokor, no nije ni isključeno da će mu se u nekom trenu pridružiti. Olena i Antonio vjenčali su se nekoliko mjeseci nakon što mu je bivša manekenka 2015. godine rodila sina Sashu. To je njegov drugi brak. Naime, Alvarez III. iz prvog braka ima tri sina i kćer. Od prve supruge rastao se prije šest godina, nakon čak dva desetljeća braka. Alvarez je inače sin Filipinca i Španjolke. Rodio se u Manili, odrastao u Nebraski i New Yorku. Školovao se u u SAD-u, Francuskoj i Belgiji. Njegov otac Antonio Alvarez II. je 1983. godine u partnerstvu s Bryanom Marsalom osnovao tvrtku Alvarez & Marsal, za koju je njegov sin radio diljem Amerike i Europe, kao i u nekoliko azijskih zemalja. Ako je suditi prema brojnim fotografijama i statusima na društvenim mrežama, poput Facebooka i Instagrama, slavni bračni par Alvarez vrijeme voli provoditi putujući. Posebno su im drage egzotične svjetske destinacije, poput Filipina, odakle i potječe Antonio Alvarez III. Lijepa Ukrajinka svog supruga često prati i na njegovim nastupima, poput onog u Bakuu u Azerbajdžanu. Iz njezina profila na društvenim mrežama može se vidjeti da Olena svog supruga Alvareza naziva “ljubavi svojeg života”, a njoj njezini prijatelji na društvenim mrežama komplimentiraju kako ima najbolje tijelo.     

Alvarez je ponosan na manekensku karijeru svoje supruge. Jučer je na Facebooku objavio status: “Moja žena u akciji” i link na objavu iz travnja prošle godine.

- Zračna luka Madrid rano ujutro. Uhvatiti još jedan let. Idem na izlaz i koga vidim. Prema meni s velikog ekrana ide Elena Labunets. To me probudilo! - objavio je uz video koji prikazuje reklamu za poznati modni brend Longchamps na kojoj se vidi njegova supruga.

Iako je Alvarez u javnosti poznat po svojim poslovnim uspjesima, privatnu ljubavnu i obiteljsku idila vješto skriva od javnosti. U rujnu prošle godine bračni par Alvarez proslavio je prvu godišnjicu braka. Njihova ljubav i dalje cvate.

U jednom intervjuu Alvarez je istaknuo kako ga upravo ljubavne pjesme definiraju. Jedan od njegovih albuma tako nosi naziv “100% heart” (100% srce). Sa suprugom Olenom i sinčićem Sashom najviše voli boraviti u Parizu i Londonu. Najčešće se skijaju u Gstaadu u švicarskim Alpama. Suprugu Olenu latino zavodnik pratio je čak i na Pariškom tjednu mode, a upravo je u Parizu ljubavni par 2015. godine rekao sudbonosno da.

Alvarez je strastveni golfer i igra golf kad god stigne. Njegova druga supruga također igra golf. Uz to, voli i brze automobile. Njegovo omiljeno vozilo je zagasito crni Porsche kojemu je Alvarez iz milja čak nadjenuo i nadimak “Ponoć”.

Ipak, njegov najveći hobi je glazba. Na sceni je od prije pet godina poznat kao član dance benda A3. S obzirom na to da svestrani pjevač, kako je jednom rekao, najviše voli pisati ljubavne pjesme, njegova nježnija romantična strana nimalo ne čudi. Neke pjesme posvetio je i svojoj dragoj supruzi Oleni. Na britanskoj top ljestvici Alvarez je imao pet top singlova. U Hrvatskoj je Antonio Alvarez III. poznat po naslovnoj pjesmi koju je napisao za meksičku telenovelu “Rubi”. U glazbu ga je uveo Kenny O’Brien, dobitnik nagrade Grammy. U rujnu prošle godine Alvarez je snimio spot za pjesmu “United”.

- Rođeni kao jedno, život nam počinje, povezane smo i ujedinjene smo duše. Ti si bila moje oči kad sam bio slijep, pokazala si mi put i podigla si me. Tih ranih godina smijali smo se zajedno, plakali smo zajedno. Sanjali smo o Nigdjezemskoj, jer mi smo ujedinjeni. Ti i ja, ujedinjeni. Stojimo nerazdvojni, protiv cijelog svijeta, ujedinjeni - stihovi su njegova romantičnog hita.

S bivšom ukrajinskom manekenkom, mlađahnom plavušom Olenom Labunets, Alvarez je pronašao mir. Svaki slobodan trenutak provode zajedno. Skladnim brakom hvale se i Alvarezovi roditelji Tony i Gail, koji žive u velikoj raskošnoj vili u New Jerseyu u SAD-u. Vila ima i veliki bazen u kojem preko ljeta uživaju svi članovi brojne obitelje spasitelja Agrokora Alvarez.

- Jedini razlog zbog kojeg imamo veliku kuću je taj što imamo 12 unučadi i što želimo da svi dolaze kod nas - otkrio je Tony Alvarez II. u razgovoru za filipinske medije prije četiri godine.

- Imamo četvero djece. Svi žive u SAD-u, osim najstarijeg, Antonija, koji živi sa svojom obitelji u Parizu i Londonu. Bilo kad mogu doći kod nas, ali pravilo je da se svi okupimo u kolovozu i uživamo u ovom našem raju. Za unuke organiziramo mali kamp pod nazivom ‘Kamp Alvarez’. Svi zajedno spavaju. Dolazi im i teniski instruktor, a svi uživaju i u drugim sportovima i igrama - izjavili su Gail i Tony Alvarez.     

Nastupio kao DJ na zlatnom piru svojih roditelja

Alvarezovi roditelji Tony i Gail su 2015. proslavili 50 godina braka. Na raskošnoj dvodnevnoj proslavi zlatnog pira, koja je održana u luksuznom Alpine Country Clubu u New Jerseyu, nastupio je spasitelj Agrokora kao DJ A3.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 81
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...
IZBORNE KALKULACIJE

HDZ ima većinu koja će izabrati Jandrokovića za šefa Sabora? Propada oporbeni plan SDP-a...

Iako se SDSS i Domovinski pokret zasad isključuju iz koalicije, podrška HDZ-ovu Gordanu Jandrokoviću za predsjednika Sabora ne bi trebala biti upitna ni s jedne strane. Time bi HDZ napravio veliki korak i prema vladi...