Obavijesti

News

Komentari 83

'Napaljena bucka ispunjava sve želje': Prisilili je na prostituciju

'Napaljena bucka ispunjava sve želje': Prisilili je na prostituciju
1

Djevojka je isprva odbijala pružati seksualne usluge, ali bračni par prijetio joj je jer su, govorili su, 'za nju platili oglas za tri mjeseca unaprijed zbog čega im je dužna 500 eura'.

VIDEO

Carla, 19 godina, grudi 'šestica', sramežljiva i napaljena bucka, ispunjava sve vaše želje i maštu pretvara u stvarnost. Diskrecija zajamčena od 0-24 sata, tako je glasio tekst objavljivan u oglasima za pružanje seksualnih usluga.

Iza oglasa stoje supružnici, Adrijana B.D. (29) i Bernard D. (34), osumnjičeni za organiziranje pružanja seksualnih usluga za novac koji su u četvrtak  prepraćeni sucu istrage Županijskog suda u Rijeci, piše Novi list. 

Bračni par vrbovao je 19-godišnju djevojku s prebivalištem u Lovranu. Sudac istrage osumnjičenima je odredio jamčevinu od 75.000 kuna ponaosob, mjesec dana istražnoga zatvora zbog opasnosti od utjecanja na svjedoke i ponavljanja djela, a osim spomenutih mjera, ne smiju se ni približavati djevojci koju su počeli vrbovati 9. studenoga.

Supružnici su unajmili stan u Rijeci i za pola sata s mušterijom odredili cijenu od 500 kuna, a za sat 800. Istragom je utvrđeno da je 19-godišnjakinja u mjesec i pol dana imala 15-ak klijenata. Djevojka je isprva odbijala pružati seksualne usluge, ali bračni par prijetio joj je jer su, govorili su, 'za nju platili oglas za tri mjeseca unaprijed zbog čega im je dužna 500 eura'.

Adrijana D. 'Carli' je čak napisala i raspored dolazaka mušterija, a djevojku su zaključavali u sobu, nekad i na nekoliko dana, kupovali joj rublje i provokativnu odjeću kako bi 'bila više seksi'.

Osim za organiziranje prostitucije, supružnici se sumnjiče i za protupravno oduzimanje slobode te prijetnje smrću. Djevojka je sve prijavila opatijskoj policiji nakon što ju je bračni par 11. prosinca prišao, uhvatio je za vrat, gušio i vikao da će je ubiti. Navodno nisu bili zadovoljni načinom na koji je pružila seksualnu uslugu klijentu, piše Novi list.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa