Obavijesti

News

Komentari 61

Neobične navike: Evo što usred noći Trump radi u Bijeloj kući

Neobične navike: Evo što usred noći Trump radi u Bijeloj kući
1

SAD: Trump navodno već u 18.30 sati odijeva kućni ogrtač i gleda televiziju ili telefonira sa svojom obitelji i svojim prijateljima. Ponekad i istražuje Bijelu kuću

VIDEO

Donald Trump (70) se već u 18.30 sati povlači u privatne odaje, odijeva se u kućni ogrtač i sjeda u kauč te gleda televiziju. Ako ne gleda televiziju onda telefonski razgovara s obitelji i prijateljima koji su izvan Washingtona. To piše New York Times koji se poziva na insiderski izvještaj iz Bijele kuće.

Navode da Trump, ako ne gleda televiziju ili telefonira, istražuje Bijelu kuću. Trump je usamljen jer su mu žena Melania (46) i sin Barron (10) u New Yorku. Društvo mu obično radi tjelohranitelj Keith Schiller.

Glasnogovornik: To nije istina, Trump nema kućni ogrtač

Sean Spicer (45), Trumpov glasnogovornik je rekao da članak u New York Timesu nema veze s istinom. 

- Predsjednik ne nosi nakon službe kućni ogrtač, mislim da ga niti nema - rekao je Spicer.

Korisnici Twittera su na tu izjavu objavili stariju fotografiju Trumpa gdje on na krevetu pozira u kućnom ogrtaču.

No Trumpov biograf Michael D'Antonio kaže kako bi se začudio da Trump nema kućni ogrtač. Rekao je i kako zna da Trump ima problema sa spavanjem i da se često diže po noći iz kreveta i hoda uokolo istražujući Bijelu kuću.

Sastanci u mračnim sobama jer ne znaju gdje su svi prekidači?

U tekstu New York Timesa tvrdi se i da Trumpovi savjetnici održavaju sastanke u mračnim sobama jer još nisu uspjeli shvatiti gdje se nalaze svi prekidači za svjetlo.

Također, navodi se da je Trumpov zet Jared Kushner (36) rijetko kada u Bijeloj kući. Navodno su on i njegova supruga Ivanka otkrili noćni život u Washingtonu. New York Times navodi i da nervoza kod Trumpa raste i da mu na živce idu demokrati, prosvjednici i mediji.  

Trump i Erdogan: Zajedno ćemo se boriti protiv ISIL-a u Siriji

Američki predsjednik Donald Trump nedavno je telefonski razgovarao s turskim predsjednikom Recepom Tayyipom Erdoganom. Izvori iz Turske navode da su Donald Trump i Erdogan složili da će zajedno raditi na preuzimanju sirijskih gradova Al Bab i Raqqa iz ruku Islamske države. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u