Obavijesti

News

Komentari 22

Nesreća kod Pleternice: Audi sletio s ceste, poginuo mladić

Nesreća kod Pleternice: Audi sletio s ceste, poginuo mladić
1

Također saznajemo da je s njim u automobilu bio još jedan mladić koji je prošao bez ozljeda. Osim policije, djelatnika Hitne pomoći na mjesto nesreće izašli su i vatrogasci

VIDEO

U rano jutro, na Cvjetnicu, oko 2.30 sati u nedjelju, u prometnoj nesreći na cesti Knežci – Pleternica poginuo je mladić (23) iz obližnjeg sela Grabarja. Automobil Audi A6 požeških registarskih oznaka kretao se od Knežaca prema Zarilcu i neslužbeno doznajemo, jer policijski očevid još traje, mladić je na izlasku iz sela izgubio nadzor nad vozilom, te je sletio u kanal pored ceste. Prilikom prevrtanja nakon slijetanja vozač je ispao iz automobila i na mjestu poginuo. Uzrok slijetanju biti će utvrđen. Također saznajemo da je s njim u automobilu bio još jedan mladić koji je prošao bez ozljeda. Osim policije, djelatnika Hitne pomoći na mjesto nesreće izašli su i pripadnici DVD Pleternica i Javne vatrogasne postrojbe požeško slavonske županije.

- Rano je jutro bilo, kada smo stigli tamo već su bili policija i Hitna pomoć. Otišlo smo odmah do smrskanog automobila, da ga pregledamo i vidimo da li je možda još netko u njemu pa da ga izvučemo vani. Automobil je bio prazan. Pregledali smo akumulator, s namjerom da ga od spojimo, kako ne bi došlo do požara, no, nije bilo potrebe jer se akumulator raspolovio. Prema izgledu olupine pretpostavili smo da se automobil nekoliko puta prevrnuo prije nego se zaustavio. Nedaleko od automobila bili su djelatnici Hitne pomoći, pretpostavljam da je tamo bio vozač. Nesreća se dogodila izvan mjesta, na dijelu ceste koja nije baš prometna niti tijekom dana, a kamoli u ranim jutarnjim satima, pa pretpostavljam da nije bilo niti očevidaca. Policija će utvrditi što se u biti dogodilo – rekao je Ivan Novosad, zapovjednik JVP Požeško slavonske županije.

- U nedjelju 5. travnja 2020. oko 2.30 sati policijski službenici su zaprimili dojavu da je kod mjesta Knežci, došlo do slijetanja osobnog automobila marke Audi, požeških registarskih oznaka. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je u prometnoj nesreći smrtno stradao 23-godišnjak. Slijedi daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedene prometne nesreće. Tijekom očevida lokalna cesta LC-41062 je bila zatvorena za sav promet koji se odvijao alternativnim pravcima – priopćila je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško slavonske.

U Grabarju, malom selu kod Pletrernice, šok i nevjerica zbog tragedije koja ih je pogodila u rano nedjeljno jutro, tjedan dana pred Uskrs najveći blagdan u katolika.

- Ne bih mogao ništa više reći o tom mladom čovjeku, osim da je bio odličan. Jako nam je žao što se to dogodilo i iskrena sućut njegovoj obitelji - rekao je jedan mještanin Grabarja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.