Obavijesti

News

Komentari 26

Nevrijeme zahvatilo veći dio Hrvatske: Kiša, tuča i snijeg

Nevrijeme zahvatilo veći dio Hrvatske: Kiša, tuča i snijeg
7

Tuča u Rijeci izazvala je probleme u prometu i poplave poslovnih i stambenih prostora, zbog čega su pripadnici JVP Grada Rijeke intervenirali desetak puta

VIDEO

Najavljeno pogoršanje vremena zahvatilo je u srijedu veći dio Hrvatske.

Jako grmljavinsko nevrijeme praćeno tučom pogodilo je sinoć oko 19 sati šire riječko područje, izazvavši probleme u prometu i poplave poslovnih i stambenih prostora, zbog čega su pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Grada Rijeke intervenirali desetak puta.

POGLEDAJTE VIDEO: Rijeka je bila pod centimetrima kiše

Pokretanje videa...

24sata Video 00:34

Kako javlja Novi list , nevrijeme je počelo oko 19 sati i trajalo do 21.30, nakon čega je u Rijeci ipak došlo do smirivanja, dok je u okolici okrenulo na buru, zbog čega je na pojedinim cestama stupila na snagu zabrana prometa za određene kategorije vozila.

Kiša je u Rijeci dizala šahtove,  nekoliko vozila zapelo je u vodi zbog čega su stvoreni  prometni čepovi u nekim dijelovima grada.

POGLEDAJTE VIDEO: Kiša i vjetar zatekli su i Zagrepčane

Pokretanje videa...

24sata Video 00:33

Na rubnim dijelovima Rijeke: Zametu, Srdočima i Rešetarima čak je i zasnježilo. Snijeg je sinoć padao i u Gorskom kotaru, sjeverozapadnoj Hrvatskoj i u višim predjelima središnje Hrvatske. Na cestama u tim područjima uvedeni su zimski uvjeti.

Slijedi djelomično razvedravanje

U zapadnim predjelima ujutro se očekuje postupni prestanak oborina i djelomično razvedravanje, prognoza je vremena za četvrtak Državnog hidrometeorološkog zavoda (DHMZ).

Na istoku zemlje i u Dalmaciji bit će oblačno uz mjestimičnu kišu, u Lici i snijeg, uglavnom do sredine dana, a potom smirivanje.

Na kopnu će puhati slab i umjeren, u gorju do jak sjeverni i sjeveroistočni, u Slavoniji sjeverozapadni vjetar. Na Jadranu će puhati jaka bura i tramontana, mjestimice s olujnim i orkanskim udarima, a poslijepodne slabjeti.

Najviša dnevna temperatura u unutrašnjosti će se kretati od 3 do 8, na Jadranu između 8 i 13 stupnjeva Celzijusa.

Olujna bura zatvorila A1 kod Svetog Roka

Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Sveti Rok i Posedarje, a obilazak za sva vozila je državnim cestama preko Gračaca i Obrovca (DC50 i DC27), izvijestio je HAK. Prije polaska na put provjerite stanje na cestama na stranicama Hrvatskog autokluba.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.