Obavijesti

News

Komentari 8

Nikad ga ne bi mogao priuštiti: Užitak se voziti u novom Golfu

Nikad ga ne bi mogao priuštiti: Užitak se voziti u novom Golfu
4

Anto Zirdum iz Slavonskog Broda osvojio je omiljeni hrvatski automobil. Po vozilo u Veliku Goricu je došao njegov sin Tomislav (30). Kaže kako otac nije naviknut na novu tehnologiju pa će ga vjerojatno on koristiti

VIDEO

Mislio je da je netko sve izmislio i da se šale s njim, naročito kad se javila pjevačica Lidija Bačić. Otac je povjerovao tek kad su ga službeno nazvali iz redakcije i rekli mu za dobitak, priča nam Tomislav, sin Ante Zirduma (67) iz Slavonskog Broda.

Anto je u nagradnoj igri 24sata krajem studenog osvojio novi Golf GTE. Iz mnoštva pristiglih kuverta upravo njegovu je tada izvukla pjevačica Lidija Bačić. Ni Tomislav isprva nije mogao vjerovati da su osvojili tako dobar automobil. Da su stvarno dobitnici povjerovao je tek kad je članak o izvlačenju pročitao na internetskoj stranici 24sata. Sretnu vijest odmah je javio ostatku obitelji koji su se oduševili.

- Otac ima Golfa starog 25 godina kojeg je kupio polovnog. Stalno ima problema s njim - rekao nam je Tomislav. Dodaje kako i dalje nisu sigurni što će se točno dogoditi s novim automobilom jer otac nije naviknut na takvu naprednu tehnologiju. Najvjerojatnije će ga voziti Tomislav, koji kaže kako je uvijek spreman pomoći ostatku obitelji ako će nekome od njih zatrebati vožnja. Svi su oduševljeni automobilom. Smatraju da je prekrasan, a za vožnju tvrde da je jako udobna i sigurna.

- Nikad si sam ne bih mogao priuštiti ovakav automobil. Jako smo zahvalni svima u 24sata - otkrio nam je Tomislav.

Otac mu je oduvijek vjeran 24sata, a misli kako će sad još i više sakupljati te slati kupone u redakciju za sve naše nagradne igre. Čitava obitelj nada se kako će ponovno nešto osvojiti.

- Želimo ocu sreću da opet nešto osvoji - zaključuje Tomislav.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici