Obavijesti

News

Komentari 200

Nisu tajili vezu: Seksala se s učenikom (13) i ostala trudna

Nisu tajili vezu: Seksala se s učenikom (13) i ostala trudna
1

Učiteljica osmog razreda u Stowall osnovnoj školi u Teksasu predala se policiji nakon što je ostala trudna seksajući se sa svojim 13-godišnjim učenikom

VIDEO

Učiteljica osmog razreda u osnovnoj školi u Teksasu predala se policiji nakon što je ostala trudna sa svojim 13-godišnjim učenikom, javlja Daily Mail.

Alexandria Vera (24) je navodno priznala policiji da je u vezi sa svojim učenikom još od rujna 2014.

Školski policajac je prema sudskim spisima rekao kako je Vera odlučila progovoriti o cijelom slučaju, te je detaljno objasnila kako je ta veza započela.

- Rekla je da je dječak prvo pitao za njezin profil na Instagramu, a kada je ona odbila bilo što reći, on se nije pojavio na nastavi. Međutim, ona ga je kontaktirala preko društvene mreže i podsjetila na domaću zadaću. On je odgovorio i pitao učiteljicu hoće li izaći s njim. Rekla je 'da'... - govorio je školski policajac.

Posjetila ga je kod kuće i ubrzo su se počeli ljubiti. Susreti su se zaredali, a ubrzo su s poljubaca prešli na seks.

- Seksali smo se gotovo svaki dan - priznala je.

Par navodno nije skrivao svoju vezu pred ostalim učenicima.

- Zgarabio ju je za stražnjicu i svi su to vidjeli. Nakon toga su nastavili o tome razgovarati - rekao je jedan učenik.

Zabranjenu ljubav razotkrila je ravnateljica škole Elsa Wright, međutim, kada je suočena s teškim optužbama, učiteljica je mrtva-hladna rekla da roditelji dječaka prihvaćaju njihovu vezu.

Vera, koja ima jedno dijete, kazala je policiji da su ona i dječak zaljubljeni. On ju je predstavio svojoj obitelji kao djevojku. Tvrdi da ju je mladićeva obitelj prihvatila i da su je često pozivali na druženja.

Roditelji su, kako je rekla Vera, dječaku dopustili da prespava kod nje, nakon čega bi ga ona ujutro dovezla kući da se spremi i stigne na autobus za školu.

U siječnju je Vera ostala trudna, a policiji je rekla da je dječakova obitelj bila vrlo uzbuđena i da u tome nije vidjela problem.

Nakon što se centar za socijalnu skrb pojavio u veljači u školi, raspitujući se o njenom odnosu s dječakom, Vera je ipak odlučila pobaciti. Policija tvrdi da je tada negirala da su u vezi.

Ravnateljica je alarmirala policiju tek u travnju nakon što su u školi počele kružiti glasine o vezi učenika i učitelja. 

Nakon toga, učiteljica je pobjegla, ali se na kraju ipak predala policiji. Uplatila je 100.000 dolara jamčevine i trenutno je na slobodi. Prijeti joj kazna zatvora zbog seksualnog zlostavljanja maloljetnika.

Iz škole su se oglasili poručivši da su učiteljicu suspendirali nakon što su se u travnju pojavile optužbe da je u vezi s jednim od učenika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 200
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"