• Članak
  • Komentari 7
  • Share 300
  • Tweet2

24sataExpress: Tko je i zašto štitio prostitutke, a i mušterije?

Vaš omiljeni tjednik otkriva kako je zataškan seks-skandal o kojem je brujala cijela zemlja. Saznat ćete i što Šeks, Kosor i Josipović govore kad nazovu Denisa Latina

Četvrtak, 01. 9. 2011. u 19:00    Piše: Boris Rašeta
24sataExpress: Tko je i zašto štitio prostitutke, a i mušterije? 24SATA Novi broj na kioscima

Do danas nije jasno zašto je istragu o elitnoj prostituciji u Zagrebu vodili riječki policajci i zašto je suđenje održano na brzinu i iza zatvorenih vrata. Naši novinari došli su do odgovora: zato što je trag vodio prema MUP-u. Država štiti prostitutke i njihove elitne klijente, političare, menadžere, sportaše, čija karijera nje smjela biti prekinuta. 

Povratnik u politiku Dražen Budiša objašnjava zašto nije ushićen državničkim potencijalima Zorana Milanovića. U Expressu ćete saznati i što Vladimir Šeks, Jadranka Kosor i Ivo Josipović govore kad nazovu Denisa Latina, a Daniel Kušan priča o tome kako je zamišljao Koka kao Jamesa Bonda...

Jeste li znali da žene mogu ejakulirati kao i dečki? E, mogu. U našem seks vodiču dekonstruiramo seksualne mitove a Miroslav Lilić u tv kritici nemilosrdno secira bespuća hrvatske televizijske zbiljnosti.

Tagovi: najava, 24sata express

Izdvojeni komentari 7 komentara Pogledaj sve komentare
02.09.2011., 00:37

ciara46: Dali čemo mi ikada popstati normalna država? Sa ovakvim glasačima i ovakvom vlasti,nikada.

02.09.2011., 01:29

AndyLozancic: tako je , svi naši moralni suci ili sudije znaju da nije pametno imat posla sa politićarima ,sportašima novinarima.... itd, oni sebi skrate muke i uzmu lovu od svih pomalo.......".pojeo vuk magare"......he he he..hi hi hi,, nema žalbe ovo je pravomoćna presuda jer je sa uskokom dogovoreno....svi optuženi znaju poneku osobu iz uskoka!!!!! uskok-organizacija za proširivanje kriminala!

01.09.2011., 22:43

saraS: sad nakon ovkvog ishoda suđenja nij jasno zašto su slučaj uopće otvarali,bolje bi bilo da nismo ništa znali pa nek se i dalje bipppp

Ne slažeš se? Komentiraj!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Budite naš čitatelj reporter Obrazac
telefon: 01/24-24-242 e-mail: reporter@24sata.hr Sve priče objavljene u tiskanom izdanju nagrađujemo sa 100 do 1000 kuna. Šaljite i na MMS: 099/224-2424, SMS 662024 (1,24 kn za sve operatere).

Zatvori / Otvori toolbar