Obavijesti

News

Komentari 91

Nožem je izbo ženu u Karlovcu, kći je vrištala: 'Spasite mamu!'

Nožem je izbo ženu u Karlovcu, kći je vrištala: 'Spasite mamu!'
4

TEŠKO JE OZLIJEDIO Supružnici su trebali riješiti nesuglasice. Bili su u autu na parkiralištu tržnice, te je muškarac nakon kraće preprike izvadio nože te nasrnuo na suprugu...

VIDEO

Supružnici D.V. (47) i B. V. (45) iz Vrbanca kraj Karlovca u ponedjeljak su se oko 10.30 sati sastali na parkiralištu karlovačke tržnice kako bi riješili nesuglasice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:10

Razgovarali su u parkiranom autu, kad je muškarac nakon kraće prepirke izvadio nož, nasrnuo na suprugu te je ranio u trbuh, prsa i ruke. Žena je nekako uspjela pobjeći iz auta, no muškarac je krenuo za njom. Lovio ju je, a nesretna žena sklonila se u obližnju kladionicu. Sve se to događalo ispred njihovo dvoje djece i prolaznika. 

- Spasite moju mamu - vikala je kći dok su djelatnici kladionice zvali Hitnu pomoć. S teškim ozljedama opasnim po život ženu su prevezli u Opću bolnicu Karlovac, gdje su je liječnici hitno operirali. 

trznica

- Djelatnici kladionice zatvorili su je unutra i previli joj rane, dok je izbezumljeni suprug bio ispred vrata i vrpoljio se. Navodno mu je netko od prolaznika još kod automobila oduzeo nož, a kći, u dobi od oko 14 godina, vikala je na njega i molila ga da prestane. Bio je potpuno izbezumljen - rekao je djelatnik trgovine u kojoj je policija uhitila nasilnika. 

- Pitali su ga što je učinio, a on im je mrtav hladan odgovorio kako je žena dobila što je tražila - dodao je. 

- Piknuo sam je. Već me šest mjeseci zaje..... Tražila je - rekao je napadač policiji dok su mu na ruke stavljali lisice. Mještane Vrbanca, mjesta gdje su donedavno supružnici živjeli s djecom, zgrozila je vijest o napadu. 

trznica

- Lijepo su se slagali. Imaju odraslu kćer i sina te mlađu kćer koja ide u osnovnu školu. Što se događalo unutar njihova četiri zida mi ne možemo znati - rekli su mještani dodavši kako je žena prije osam dana napustila obitelj i otišla od kuće. Nitko nije znao zašto, kao ni kuda je otišla. 

Očevidom na mjestu tragedije rukovodio je Dubravko Skolan, zamjenik županijske državne odvjetnice u Karlovcu jučer je rekao: 

- O motivima napada ne možemo još ništa govoriti jer je očevid u tijeku. Prema prvim saznanjima, supružnici su se posvađali, a potom je došlo do fizičkog sukoba.

Nož je napadaču iz ruku izbio prolaznik 

Motive napada policija u ponedjeljak nije otkrivala tvrdeći kako je istraga u tijeku.

trznica

Susjedi govore da bi se razlog mogao skrivati u tome što je Dubravka prije osam dana napustila muža i otišla u nepoznato. Koliko joj je uboda zadao, također se ne zna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 91
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...