Obavijesti

News

Obnovljeni toneri štede novac i pomažu u zaštiti prirode

Obnovljeni toneri štede novac i pomažu u zaštiti prirode
6

Ispis dokumenata u poslovne i privatne svrhe bilježi konstantan porast što je dovelo do pojave zamjenskih laserskih i tintnih uložaka za pisače čija je cijena i do trostruko manja od cijene originalnog uloška

Obnovljeni toneri štede novac i pomažu u zaštiti prirode

Ispis dokumenata u poslovne i privatne svrhe bilježi konstantan porast što je dovelo do pojave zamjenskih laserskih i tintnih uložaka za pisače čija je cijena i do trostruko manja od cijene originalnog uloška.

Postavlja se pitanje što je sa kvalitetom i količinom ispisa tih zamjenskih uložaka i mogu li oni naštetiti pisačima u kojima se koriste. Odgovor je... kako koji.

Najjeftiniji i najslabiji po kvaliteti su tzv. Klonovi. To su, najčešče kineske, kopije originalnih uložaka za čiju se proizvodnju upotrebljavaju jeftine sirovine upitne kvalitete. Takvi ulošci rjetko kada ispišu deklarirani broj stranica, a kad se to i dogodi kvaliteta ispisa je vrlo upitna. Klonirani laserski ulošci često ostavljaju crte ili zatamnjena područja na dokumentu dok se tinte sasušuju u inkjet pisačima.

Druga opcija su obnovljeni laserski i tintni ulošci za pisače koji kao osnovu koriste istrošeni originalni uložak kojemu se nakon rastavljanja i čišćenja mijenjaju svi djelovi koji pokazuju istrošenost. Nakon zamjene mehaničkih djelova uložak se puni prahom, brtvi i ugrađuje mu se novi chip.

Obnavljanje laserskih i tintnih uložaka za pisače pomaže očuvanju prirode drastičnim smanjivanjem otpada koji završava na deponijima. Pored toga stvara radna mjesta i osnažuje regionalno gospodarstvo dok istovremeno korisniku pruža visoku pouzdanost u radu uz znatno smanjenje troškova.

Vodeči hrvatski proizvođač, sa višegodišnjim iskustvom, u obnovi uložaka za pisače je tvrtka MicroTeam iz Velike Gorice čiji se proizvodi prodaju pod brandom Print Team.

Zahvaljujuči višegodišnjem iskustvu u proizvodnji Print-Team ima vlastite stručnjake za istraživanje i razvoj što osigurava da svaki proizvod zadovoljava ili nadilazi performanse originalnih uložaka po pitanju kapaciteta i kvalitete ispisa.

Svaki Print-Team uložak za pisače je detaljno testiran i dolazi sa dvije godine jamstva na kvalitetu i količinu ispisa. Pored toga upotreba Print Team uložaka je potpuno sigurna jer proizvođač jamči za bilo kakvu štetu na pisaču ako je uzrok kvara uložak.

Za razliku od kineskih klonova, obnovljeni ulošci za pisače poštuju patentna prava proizvođača i kvalitetu ugrađenih komponenti ćime osiguravaju potpunu kompatibilnost sa pisačima u kojima se koriste. To znači da nema nepotrebnog habanja djelova pisača koji su u kontaktu sa uloškom što produžuje životni vijek pisača.

 

Pri izradi Print Team uložaka za pisače koriste se ekološki materijali čija je kvaliteta istovjetna što je potvrđeno normom ISO 14001 koja je međunarodno prihvaćen standard koji usklađuje ekološke ciljeve sa pravnim normama. Ovim standardom postiže se ravnoteža između ekonomske efikasnosti i zaštite životne sredine.

Pored ISO14001 Print Team toneri zadovoljavaju i DIN 33870, DIN 33871 te ISO 19752/19798 i ISO 24711 certifikate koji dokazuju dobru organizaciju i kvalitetu proizvodnje sa ciljem pružanja što večeg zadovoljstva korisniku uz maksimalnu moguću uštedu i trošak ispisa po stranici.

 

Print-Team proizvodnju čini 30-ak djelatnika koji su izuzetno ponosni na svega 0.7% reklamacija na proizvode što je dokaz truda i znanja uloženih u proizvodnju.

Posjetite internet prodavaonicu Print-Team i uvjerite se da su njihovi proizvodi jedina alternativa originalnom ulošku za pisač.

MicroTeam
Kurilovečka 1
Velika Gorica

Tel: 01 6219 280
Fax: 01 6219 282

www.print-team.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.