Obavijesti

News

Komentari 93

Od izbora su prošla dva tjedna: HDZ i DP održali su pregovore u tajnosti, problem i dalje SDSS

Od izbora su prošla dva tjedna: HDZ i DP održali su pregovore u tajnosti, problem i dalje SDSS

Dva tjedna prošla su od parlamentarnih izbora i još nitko nije uspio doći do potrebnih 76 ruku. Pregovori se nastavljaju, dio političara smatra da bi najpoštenije bilo opet izaći na izbore...

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
IMA SLIKE, NEMA TONA

Još tvrđa kohabitacija: Jedan gleda u nebo, drugi popravlja kravatu. A Jandroković čuva mir

Nije mu lako. Na svim službenim događajima Jandroković sjedi između Plenkovića i Milanovića.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

PREDRAG MIŠIĆ

Tko je Srbin kojeg DP predlaže umjesto Medveda? 'Branio sam Vukovar, a brat ga je napadao'

Domovinski pokret predložio je Predraga Mišića, branitelja Vukovara srpske nacionalnosti za ministra branitelja, otkrio je za 24sata upućeni sugovornik iz HDZ-a. Tvrdi da ne zna tko im je to smislio, ali da su "odigrali dobar taktički potez i ostavili Andreja Plenkovića bez riječi".

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

GRMOJA O DP-U

Grmoja o odnosu DP-a i HDZ-a: 'Bit će prevareni, neće ostvariti ništa od najavljenih politika'

Most još uvijek ima dovoljno kvalitetnih ljudi i bez mene i Bože Petrova… ima ideju koja se pokazala nesalomljivo u ovih deset godina na sceni. Zato smo dobili više mandata nego na prošlim izborima. Ponosan sam i na dvoje zastupnika koji su nas napustili, ponosan sam što smo nepotkupljivi, poručio je u razgovoru za N1 potpredsjednik Mosta Nikola Grmoja.

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

TAJNI PREGOVORI?

Nova runda pregovora održana u tajnosti?

U tajnosti je jučer u Banskim dvorima održana nova, treća runda pregovora HDZ-a i Domovinskog pokreta. Prema neslužbenim informacijama N1 televizije, DP i dalje inzistira na parlamentarnoj većini koju drži HDZ, DP i još dvije ruke - bez SDSS-a.

Izvori iz DP-a tvrde da su predložili da ministar branitelja bude srpske nacionalnosti, a njihov predloženi kandidat je Predrag Mišić.

Kad su u pitanju razgovori sa Rijekama pravde, izvori tvrde da još uvijek nisu u potpunosti odbacili ideju zajedničkog konstituiranja Sabora, no u tom slučaju tražili bi da je u tom scenariju Ivan Penava bude predsjednik Sabora.

Izvori iz HDZ-a potvrđuju da i dalje zapinje na SDSS-u, ali dodaju da nije bilo nikakvog spomena Predraga Mišića i ministarstva branitelja.

O PREGOVORIMA

Bizarni pregovori Domovinskog i ljevice: 'Prije će Hajduk postati prvak nego što će ovo uspjeti'

Domovinski pokret pregovara i s HDZ-om i s Rijekama pravde, ali čini se da na ljevici nisu svjesni kako pregovori ne idu baš u najboljem smjeru. Primjerice, Puljkovi nisu omiljena lica za pregovaračkim stolom...

VIŠE PROČITAJTE OVDJE

Komentari 93