Obavijesti

News

Komentari 49

Ogromna kolona na granici u Neumu u smjeru Dubrovnika

Ogromna kolona na granici u Neumu u smjeru Dubrovnika
1

Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, a tijekom dana poteškoće u prometu očekuju se na gradskim prometnicama i obilaznicama, izvijestio je Hrvatski autoklub

VIDEO

Vozim se u autobusu iz Dubrovnika za Mostar. Mi smo lako prešli granicu u Neumu, ali kolona u smjeru Dubrovnika je ogromna. Nadam se da ljudima neće propasti blagdani, jer nema smisla čekati toliko dugo da bi se prešla granica, rekla nam je čitateljica koja je video snimila u subotu ujutro, na Badnjak. Kolona je kilometarska, a nije bolje ni na drugim prometnicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:28

HAK je izvijestio da je promet pojačan na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, a tijekom dana poteškoće u prometu očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, na dionicama cesta na kojima se vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji, te na graničnim prijelazima. 

Zbog pojačanog prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac na naplatnim postajama Zagreb Istok i Županja u smjeru Lipovca kolona je oko 1 km.

Vlažnih i skliskih kolnika mjestimice ima u većem dijelu unutrašnjosti, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila. 

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Ima je i na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.