Obavijesti

News

Komentari 750

'Okupirao' šank noćnog kluba: Pijani Grbin pjevao 'Čavoglave'

'Okupirao' šank noćnog kluba: Pijani Grbin pjevao 'Čavoglave'
12

Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo, rekao nam je Peđa Grbin (SDP), kojeg je čitatelj 24sata snimio u noćnom klubu u noći na nedjelju

VIDEO

U Zagori na izvoru rijeke Čikole, grmio je vidno alkoholiziran 35-godišnji Peđa Grbin (SDP). Noć na nedjelju proveo je za šankom pulskog noćnog kluba. Priznaje da je pretjerao jer je i u ponedjeljak bio mamuran.

- Ja sam pijana budala. Nimalo se ne ponosim time što je bilo. Više-manje se sjećam te noći. Najradije bih da se nikada nije dogodila. Još sam mamuran - rekao nam je Grbin, kojega je čitatelj 24sata snimio u elementu.

Grbin se za vikend opuštao s prijateljima u noćnom izlasku. Trudio se zadržati notu kulture pa se između pjesme i razgovora ispričavao gostima kad bi ih nehotice trknuo rukom. Zbog previše alkohola, ovaj dvometraš je teško koordinirao rukama. Omakla mu se i psovka kroz pjesmu.

- Jebo vam pas mater... - prepjevao je u navijačkom tonu pjesmu “Da nije ljubavi”. Thompsonova “Bojna Čavoglave” razgalila mu je srce pa je iz svega grla s prijateljima zapjevao. 
Na ekskluzivnim snimkama s Grbinom je prijatelj koji uz smiješak prati njegov pjev. Grbin nije krio da je zadovoljan posluživanjem pa je u zanosu rekao barmenu: “U ovom svemiru ti si kralj”. Naš poziv ga je iznenadio i posramio, no rekao je da nema što kriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Nije se dao sa šanka...

- Ovo nas ne iznenađuje jer Thompson ima fanove u svim političkim strankama - rekao je Thompsonov menadžer Zdravko Barišić.

Čitatelj 24sata opisao je burnu istarsku noć.

- Više od 300 ljudi prodefilirao je te noći klubom. Puljani će znati o kojem je klubu riječ. Nije ovo prvi put da ga vidim ondje tako opuštenog. Znalo mu se zalomiti - rekao je nasmijano naš čitatelj.

Dodao je kako je SDP-ovac pio i pjevao satima. Bilo ga je simpatično vidjeti tako opuštenog. Grbinu pak nimalo nije bilo simpatično doznati da se pridružio “klubu” političara s videosnimkama na koje se ne ponose. Razuzdane izlaske, primjećuju i drugi sugrađani. Neki su ga na to upozorili i na njegovoj Facebook stranici te otkrili poštapalicu kojom ga časte.

- Zbog vašeg nedoličnog ponašanja u javnosti, to jest na javnim mjestima, sada imamo poštapalicu: ‘Pazi leđa, ide Peđa’ - napisao mi je Facebook prijatelj. Grbinu je ovo prvi saborski mandat. Pravnik je po struci koji je od 2006. imao odvjetnički ured u Puli. Iako snimke nije vidio, nije ni pokušao opovrgnuti njihovu autentičnost. Ni jednom riječju nije spomenuo da se radi o njegovu privatnom vremenu koje će trošiti kako on hoće, kao što to radi najpoznatiji kanadski politički “partijaner” Rob Ford.

Gradonačelnik Toronta postavio je “kamen-temeljac” takvim uracima jer je snimljen više puta dok se drogira i opija. Isprva je opovrgavao pa se ispričavao, a na kraju odrješito zaključio: “Bio sam s prijateljima, a što radim u svom privatnom životu s prijateljima, nema nikakve veze s vama”. Bivši zagrebački pročelnik za zdravstvo Zvonimir Šostar 2007. “proslavio” se fotografijama s golom striptizetom.

U javnost su tada iscurile snimke s nagom crnkom koja mu je plesala u krilu i simulirala oralni seks. Šostar se na fotografijama smijao dok su se u pozadini razmahali tamburaši. No nekadašnji bliski suradnik Milana Bandića tada je rekao kako se isprva nije snašao. 

Grbin ide Šeksovim stopama?

Vladimir Šeks godinama je kreirao zakone u ime HDZ-a. Neformalno tu je funkciju preuzeo upravo Peđa Grbin kao jedan od najbližih suradnika Zorana Milanovića. No ovo više nije jedina paralela između Grbina i Šeksa. Šeksa su često anonimno i nekorektno prozivali zbog navodnog uživanja u alkoholnim kapljicama. Priče su toliko daleko otišle da su počeli kružiti i vicevi sa Šeksom u glavnoj ulozi. Jedan od njih išao je ovako: “Zuje dva komarca Saborom. Jedan pita: ‘Koga ćeš ti?’, drugi kaže: ‘Ne znam, ali ti uzmi Šeksa jer ja danas radim’.” Srećom, Grbin je daleko od Roba Forda, gradonačelnika Toronta, koji svojim divljim izlascima i skandaloznim izjavama zabavlja gledatelje na YouTubeu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 750
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a