Obavijesti

News

Komentari 203

Orgije kod Kima: Djevojčice iz škola odvode za seks zabave

Kad ih odvedu, djevojke vode liječnicima koji utvrđuju jesu li djevice. Ako jesu, tinejdžerice će postati dio tzv. jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu 'zabavljačice za odrasle'

VIDEO

REUTERS

Sjevernokorejski dužnosnici, na čelu s predsjednikom Kim Jong-unom, namjeravaju organizirati orgije s djevicama od kojih je nekima tek 13 godina.

Kako piše britanski Express, pozivajući se na južnokorejske medije, po djevojke u škole dolaze vojnici koji ih odvode i upozoravaju da ništa ne smiju reći obitelji jer će ih smaknuti

Reuters/Pixsell

Kad ih odvedu, djevojke vode liječnicima koji utvrđuju jesu li djevice. Ako jesu, tinejdžerice će postati dio tzv. "jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu "zabavljačice za odrasle" koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti. 

Takvu "jedinicu" već je imao Kim Jong-il, ali rasformirana je nakon njegove smrti 2011. Njegov sin Kim Jong-un sada želi kreirati vlastitu "jednicu za zadovoljstvo". Svoje poslušnike već je poslao u škole po "visoke i lijepe" mlade žene koje želi "trenirati" u hotelu u Pyongyangu. 

Sex tourism in The Philippines

Kao i u vrijeme njegova oca, vjerojatno će se i ove djevojke biti prisiljene udati za osobne čuvare političara ili starije djelatnike vladinih službi. Prije toga morat će prisustvovati zabavama u Jong-unovoj rezidenciji s gomilom alkohola, seksa i ekstravagantne hrane. 

- Zabava bi obično počela hranom i pićem, nastavila se plesom, a završila erotskim igrama - napisao je Lee Il-Nam, nećak Kim Jong-ila u svojim memoarima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 203
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu