Obavijesti

News

Komentari 0

Osvoji ulaznice za koncert turneje "Radijsko srce"!

Osvoji ulaznice za koncert turneje "Radijsko srce"!
2

Velika turneja "Radijsko srce" kreće uskoro, a obilježit će je nastupi brojnih zvijezda

VIDEO

Na velikoj koncertnoj turneji 'Radijsko srce' pod pokroviteljstvom HURIN-a (Hrvatska udruga radijskih nakladnika) sudjelovat će brojni glazbenici, poput Tonija Cetinskog, Antonije Šole i Pravila igre, glazbenika čije su pjesme značajno obilježile radijski eter u proteklim godinama.

Pravila igre oduševili mlade Bjelovarčane

Ususret prvom koncertu glazbene turneje Radijsko srce, dečki iz Pravila igre oduševili su brojne obožavateljice live nastupom na jednoj od bjelovarskih gradskih terasa. Nakon svog prvog hita Nebo na mojoj strani, u akustičnoj izvedbi predstavili su novi singl, pjesmu „Ako“, te završili s pozivom na ljubav u pjesmi „Zagrli me“. Zagrljaja je bilo i nakon svirke, jer su mlade Bjelovarčanke iskoristile ovu jedinstvenu priliku za fotografiranje sa svojim glazbenim idolima, te prikupljanje autograma. Iako je riječ o relativno mladom bendu, koji je u dvije godine postojanja u domaćim okvirima zabilježio nezapamćen uspjeh, Pravila igre podjednako vole i mlađe i one nešto starije generacije, pa su neke od srednjoškolki autograme tražile i za svoje profesorice.

Turneja „Radijsko srce“ kreće koncertom koji se 1. travnja održava u Bjelovaru. Slijede Sisak, Biograd na moru, Karlovac, Požega, Pula, Rijeka, Osijek, Virovitica, Gospić, Varaždin, Zagreb i Split. Turneja krajem svibnja završava humanitarnim koncertom u gradu iznenađenja, a održava se pod pokroviteljstvom HURIN-a.

Ispuni obrazac, odgovori na nagradno pitanje i osvoji 2 ulaznice za koncert!

Pet čitatelja nagrađujemo sa po dvije ulaznice za koncert na turneji "Radijsko srce".

Sve što trebate učiniti jest u razdoblju od 24.03.2017 do 01.04.2017  u 23:59 sati ispuniti obrazac u nastavku i odgovoriti na pitanje "U koliko gradova će se održati koncerti turneje "Radijsko srce"?

Pravila natječaja možete pročitati ovdje 

Sretno!

Fill out my online form.
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici