Obavijesti

News

Komentari 285

Otac došao s ružama i slikom: "Ubijen je moj sin Dijamant..."

Otac došao s ružama i slikom: "Ubijen je moj  sin Dijamant..."
14

Troje mladih s Kosova prve su identificirane žrtve napadača (18) iz Münchena. Svijet je obišla fotografija oca koji je na mjesto pogibije sina došao s buketom ruža i fotografijom

VIDEO

Troje mladih s Kosova prve su identificirane žrtve napadača (18) iz Münchena. U jučerašnjem napadu poginulo je devetero ljudi, a 27 je ranjeno. Napadač se ubio.

Svijet je obišla fotografija oca 21-godišnjeg Dijamanta Zabergja koji je na mjesto pogibije sina došao s buketom crvenih ruža i sinovom fotografijom. Osim Dijamanta poginule su i prijateljice Armela Segashi i Sabina Sulaj. Osim njih, dječak (14) iz Bujanovca u Srbiji teško je ranjen u predjelu trbuha, javlja Kosovopress

Armela, Dijamant i Sabina

- S velikom tugom vas obavještavam da je moj sin, Dijamant Zabergja (21) ubijen jučer u Munchenu - napisao je Naim Zabergja na Facebooku. 

Troje Kosovara, troje Turaka i jedan Grk nalaze se među devet žrtava ubijenih u napadu u petak navečer ispred trgovačkog centra u Muenchenu, objavile su u subotu zemlje čini su državljani stradali.

Turski ministar vanjskih poslova Mevlut Cavusoglu naveo je u izjavi za turski informativni kanal NTV da je među žrtvama troje turskih državljana te da je ministarstvo kontaktiralo obitelji ubijenih. Za sada nema dodatnih informacija o žrtvama.

Priština je također sa svoje strane objavila da su tri ubijene osobe bili kosovski Albanci, a prema navodima lokalnih medija riječ je o jednom 21-ogodišnjaku te dvije ženske osobe od kojih je jedna 14-ogodišnjakinja.

Grčko ministarstvo vanjskih poslova priopćilo je da je među ubijenima i jedan Grk.

Načelnik bavarske policije ranije je rekao da je među žrtvama napada sedam tinejdžera.

Cijelog jutra u Munchenu ispred trgovačkog centra Olympia ljudi pristižu s cvijećem i svijećama odati počast žrtvama Alija Sonbolyja, koji nije povezan s ekstremizmom, ali je ranije bio na psihijatrijskom liječenju. 

A man lights incense sticks near Olympia shopping mall in Munich
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 285
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa